“Çok farklı görünüyor”

semaver

New member

Oliver Pocher hala eski Amira Pocher'ı Instagram'da takip ediyor. Hayranlar onun şu anki fotoğraflarını görünce kalbinin kanayacağından emin.

Amira ve Oliver Pocher, Ağustos 2023'ten bu yana resmen ayrıldılar. Ancak ikili, iki oğulları aracılığıyla ömür boyu bağlı kalacak. Komedyen sosyal medyada da eski sevgilisinin peşini bırakmadı. Halen onu Instagram'da takip ediyor. Takipçileri artık “Celebrity” sunucusunun yeni fotoğrafları hakkında ne düşündüğünü merak ediyor.

Amira Pocher yeni gönderisiyle ortalığı karıştırıyor. Açık yeşil bir bluzla beyaz bir duvarın önünde iki fotoğraf için poz veriyor. Sadece sırtın alt kısmından bağlanmıştır, böylece çıplak sırtı fiyonk üzerinden açıkça görülebilmektedir.

Hayranlarının çoğunu etkileyen bir manzara. “Vay canına! Büyüleyici derecede güzel görünüyorsun aşkım”, “Her erkek böyle bir kadına sahip olmaktan gurur duyabilir” ve “Acaba Olli bazen bu resimleri gördüğünde ağlıyor mu?” övünüyorlar. Başka bir hayran, “Ayrılık sana iyi geldi. Yeniden mutlu görünüyorsun” yorumunu yaptı. “Kimse bana onun en güzel kadınlardan biri olmadığını söyleyemez. Soru: Neden bu kadar nefret alıyor?” başka bir kullanıcıyı merak ediyor.

Aslında Amira Pocher'in yorumlarında eleştiriler de var. “Vox-'Prominent' Bayan Pocher'ın izleyicileri izlemeye davet ettiğinden daha fazlasını korkutup kaçırdığını nihayet ne zaman anlayacak?” ve “İyi çekilmiş ve yönetilmiş. Karakter hakkında şüphelerim var” gibi eleştiriler yöneltiliyor.

Ayrıca pek çok takipçi Amira Pocher'da görsel bir değişiklik fark ettiğini iddia ediyor. Bir hayran, “Bir şey mi yaptırdı? Yüzüne mi? Çok farklı görünüyor? Hikayede de var. Eğer öyleyse, o zaman buna gerek yok! Zaten çok güzel!” diyor. Diğer kullanıcılar, “Dişleri ve burnu değişti. Güzel bir kadının neden böyle bir şeye ihtiyacı olduğunu bilmiyorum” ve “Buna bir isim eklenmesi iyi. Zar zor tanıyabildim” diye yazıyor diğer kullanıcılar. Oliver Pocher, eski ortağının sosyal medya paylaşımına henüz yanıt vermedi.