Beykozlu
New member

Avustralya Açık’ta ilginç sahne: Danielle Collins kollarını kaldırıyor ve zaferden memnun. Ama maç henüz bitmemişti.
ABD’li tenisçi Danielle Collins, Avustralya Açık’ın ikinci turundaki erken zafer kutlamasına mizahla tepki gösterdi. 13. seribaşı Collins daha sonra sırıtarak “Skorla aram pek iyi değil, bazen unutuyorum. Sanırım bunun üzerinde biraz çalışmam gerekiyor,” dedi ve “Biraz utanç vericiydi. yer. “
Çek Karolina Muchova ile dünkü maçta Collins, üçüncü setin tie-break’inde skoru 7: 3’e çıkardıktan sonra şimdiden galip geldi. Sopasını yere attı ve kollarını havaya kaldırdı. Collins, rakibinin elini sıkmak için fileye doğru ilerlerken, onun taban çizgisinde durduğunu fark etti.
O anda, karar setindeki Grand Slam turnuvalarında kazanmak için yedi değil, kendi puanınızdan on puana ihtiyacınız olduğunu hatırlamış olmalı.
Almanlar da çok erken kutluyor
29 yaşındaki oyuncu, “Bir Grand Slam’in üçüncü setinde hiç eşitlik bozma yaşamadım, bu yüzden maçın bittiğini düşündüm.” Aynı zamanda küçük gafına da gülebiliyordu çünkü kısa bir süre sonra 6:7 (1:7), 6:2, 7:6 (10:6) şeklindeki asıl nihai sonucu kutlayabildi.
Alman oyuncu Laura Siegemund, Melbourne’da benzer bir deneyim yaşadı. Üçüncü sette 5:3’lük bir skorla İtalyan Lucia Bronzetti’ye karşı ilk tur galibiyetini çok erken kutladı.
34 yaşındaki oyuncu daha sonra “Servis oyunuma o kadar odaklanmıştım ki skoru hiç düşünmedim” dedi ve “top dışarı çıktığında bir an düşündüm: Maç bitti. “