Cora Schumacher eski kocası Ralf Schumacher'e seslendi

semaver

New member
Cora Schumacher klinikte

“Keşke Ralf huzur içinde iyileşmeme izin verseydi”

11.19.2024 – 12:06Okuma süresi: 2 dakika

Cora ve Ralf Schumacher: İkisi 2001'den 2015'e kadar evliydi.

Resmi büyüt

Cora ve Ralf Schumacher: İkisi 2001'den 2015'e kadar evliydi. (Kaynak: IMAGO / Eibner)

Cora Schumacher yakın zamanda bir klinikten rapor aldı ve zihinsel sorunları olduğunu ortaya çıkardı. Şimdi eski kocası Ralf Schumacher'e başvuruyor.

Neredeyse on yıldır boşandılar, ancak son aylarda Ralf ve Cora Schumacher halka açık bir çamur kavgasına giriştiler. Bu, eski yarış pilotunun açıklamasıyla tetiklendi ve eski karısı da buna eleştiriyle karşılık verdi. Sonunda oğulları David de olaya karıştı ve buradan da okuyabileceğiniz gibi annesine yönelik ciddi suçlamalarda bulundu.

Cora Schumacher için çok fazlaydı, ortadan kayboldu. 47 yaşındaki oyuncu, Kasım ayının başında Instagram'a geri döndü. Eski orman kampçısı, hesabında “Son birkaç hafta ve aydaki olaylar çok yoğundu, benden çok fazla güç istedi ve birçok eski yara ve travmayı açtı” dedi.

Cora Schumacher, “Evet, zihinsel sorunlarım vardı ve hâlâ da var” diye itiraf etti. Bütün bunlarla tek başına başa çıkamayacağını fark etti, “bu yüzden terapötik yardım aradım ve şu anda bir gündüz kliniğindeyim.” “Bu rotaya gitmek kesinlikle doğru karardı” diye yazdı. “Terapide beni destekleyen güvenli bir alan buldum.”

Ancak klinikte bile eski kocasıyla yaşadığı tartışmayı bir türlü geride bırakamıyor. “Bild”in haberine göre eski yarış pilotu daha fazla yasal adım attı. Avukatı gazeteye verdiği demeçte, “Ralf Schumacher'in oğlunun annesini bu açıklamayla şaşırtması, ardından yasal yollara başvurması ve anlaşmayı reddetmesi yeterince kötü” dedi. Verena Haisch, “Avukatına Cora Schumacher'in kendisini ne kadar kötü hissettiğini ve ne kadar acil dinlenmeye ihtiyacı olduğunu tam olarak açıklamama rağmen, şimdi onu bir kez daha uyarması beni şaşkına çeviriyor” diyor.

Peki Cora Schumacher'in kendisi bu konuda ne diyor? 47 yaşındaki adam, “Sonunda geçmişimi arkamda bırakmak istiyorum” diyor ve şöyle sesleniyor: “Keşke Ralf huzur içinde iyileşmeme izin verse de sonunda hayatımı hiçbir endişe duymadan yaşamaya başlayabilsem.” Eski kocası Bild'in sorusu üzerine yorum yapmak istemedi.