Cornelia Gröschel “Kesinlikle Tutkulu Tutku” nda erotik sahneler hakkında

semaver

New member
“Kesinlikle Tutkulu Sylt”

“Tatort” komiseri ZDF'deki erotik sahneler hakkında

04/13/2025 – 20:54Okuma Süresi: 2 dakika.

Kesin Tutku Sylt: Nina Richter (Cornelia Gröschel) ve Daniel Bernasconi (Artjom Gilz) samimi hale geliyor.

Resmi büyütmek

“Yağ Tutkusu Sylt”: Nina Richter (Cornelia Gröschel) ve Daniel Bernasconi (Artjom Gilz) birbirleriyle samimi hale geliyor. (Kaynak: ZDF / Andrea Hansen)

Cornelia Gröschel, 2019'dan beri Dresden'deki “suç mahalli” de oynuyor. Pazar akşamı şimdi tamamen farklı bir rolle görülebilir. 37 yaşındaki ZDF tutkusu veriyor.

Bu Pazar ZDF yeni bir şey alıyor. “Rosamunde Pilcher” filmleri 32 yıldır güvenilir bir şekilde gösterildikten sonra, istasyon şimdi erotik bir diziye güveniyor. “Kanatlı Passion Sylt” filmi başlangıç.

Burası Cornelia Gröschel için yeni bir bölge. Altı yıldır Dresden “Tatort” da Baş Suç Komiseri Leonie Winkler'ı oynuyor. Erotik oldukça azdır. Nina Richter olarak yeni rolünün aksine. Artjom Gilz tarafından oynanan Daniel Bernansconi ile onun arasında çatlar. 38 yaşındaki bu rolü alması, “Bild Am Sonntag” ile bir röportajda açıkladığı gibi Gröschel'den kaynaklanıyor.

“Sözde bir takımyıldız kadrosu vardı,” diye açıklıyor. “Nina olarak kuruldum ve sadece erkekler dökümüne davet edildi.” Sonra iki ana aktör arasındaki kimyanın doğru olup olmayacağı halledildi. Gröschel, “Artjom'da hemen fark ettim, bu yüzden sette bana dokunabileceğine güvendim. Bu çok önemliydi.”

Muhtemelen tutku kümesinde bir tutku izi yoktu. Aksine: erotik sahneler önceden tartışıldı ve daha çok “dans etmeyi hatırlatan bir tür koreografi” gibi. “Ya tam olarak tanımlayabilirsiniz, el şimdi boyuna ve sonra göğsüne gider, ya da diyorsunuz ki, tamam, bunlar dokunulabilecek bölgelerdir ve bu çerçevede hareket ederiz.” Gilz ve Gröschel ikinci prosedürü seçtiler.

Genel olarak, setteki oyuncu çok rahat hissetti. En azından, Metoo tartışmasından bu yana seks sahnelerini çevirirken samimiyet koordinasyonu olduğu için. “Bu bana sette travmatik bir deneyim yaşama riskiyle karşı karşıya olmadığım konusunda güven verdi” diyor. Sık sık birlikte oturdukları ve kişisel olmayanlar hakkında konuştukları birçok konuşma vardı, yapmak istemediğiniz şey bu. Sonuç 13 Nisan'da ZDF'de saat 20: 15'te devam ediyor ve daha sonra ZDF Medya Kütüphanesi'nde çağrılabilir.