Covid geçirmişti, karantina bitti… Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun kahvaltı keyfi

Beykozlu

New member
Koronavirüse yakalanan Kenan İmirzalıoğlu, hastalığı atlattıktan daha sonra birinci defa evvelki gün Emirgan’da görüntülendi. Oyuncu, ikinci çocuklarına gebe olan eşi Sinem Kobal’la birlikte bir yerde kahvaltı yaptı. Çıkışta göbeğini kabanıyla kapatan Sinem Kobal, süratle kapıda bekleyen araca bindi. Kenan İmirzalıoğlu da “Arkadaşlar hayli acelemiz var, lütfen bugün bizi mazur görün” diyerek soruları cevapsız bıraktı. (Behlül AYDIN)

Boşandı 180 bin TL alacak

MODEL Elif Ece Uzun, iş insanı Mehmet Tuş’un uyuşturucu kullandığını, kendisine fizikî, ekonomik ve ruhsal şiddet uyguladığını argüman ederek 2 ay uzaklaştırma sonucu aldırdı.

Uzun, avukatı Nadejda Yokuş aracılığıyla Tuş’a ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ niçiniyle çekişmeli boşanma davası açtı. İstanbul Aile Mahkemesi’ndeki karar duruşmasında çiftin evlilikleri son buldu. Mahkeme, Tuş’un Uzun’a 180 bin lira tazminat ve ikiz çocuklarına aylık 3 bin 600 lira nafaka ödemesine hükmetti. (Özge EĞRİKAR)

Kendimi 20’li yaşlarda hissediyorum

Hande Yener evvelki akşam 49’uncu yaşını Baltalimanı Angel Blue Restoran’da kutladı. Yener, yere girmedilk evvel basın mensuplarının sorularını yanıtladı:

“Ameliyatsız güzelliğimi hekimim Seçil Uçar Ermiş’e borçluyum. İşte benim mimarım. Kendimi 20’li yaşlarda hissediyorum. özetlemek gerekirsesı gençliğime doymuyorum.” Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy’un kendisi hakkında övgü dolu kelamlar söylemesi hakkında sanatçı, “Bu özel kelamlar yeni yaşımdaki en büyük ikram oldu” dedi. Geceye Hande Yener’in sevgilisi Misha ve oğlu Çağın Kulaçoğlu başta olmak üzere Polat Yağcı ile Ahsen Yağcı, Aylin Coşkun, Berksan, Selim Akar, Demet Yalçınkılıç katıldı. (Sayit DURMAZ)

Miami tatilinde

Modacı Gülşah Saraçoğlu, toplumsal medya hesabından Miami tatilinden pozlarını paylaştı. Saraçoğlu, lüks markalardan alışveriş yaptığı fotoğrafların altına şu notu yazdı: “Kim ‘parayla saadet olmaz’ diyorsa, alışveriş yapmayı bilmiyordur.”

Sabah alışverişi

Oyuncu Bülent İnal ve eşi Melis Tüysüz evvelki sabah İstinye Park’ta el ele alışveriş yaparken görüntülendi. Soruları cevapsız bırakan çift, alışveriş merkezinden süratlice ayrıldı.

Klibi ulusal gruba dayanak için yaptım

KIRAÇ, Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki “Dur Bi Dinle” programına konuk oldu. Ünlü müzikçi, ulusal grup için hazırladığı ve ağır tenkitlere maruz kaldığı “Haydi” marşıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Kıraç, şarkıyı aslında 10 yıl evvel yaptığını deklare etti: “Bu şarkıyı Avrupa Şampiyonası’ndan 10 sene evvel yapmıştım. O devir epey güzel lanse edememiştik. Klibi toplumsal medya için kendim yaptım. Ulusal gruba takviye olmak istedim. Türkiye bir yere yönlendirilsin isteniyor. Bir küme bir yere, bir küme da bir öbür yere yönlendirmek istiyor. Mehmetçik ve ulusal bedellerin ön plana çıkması güya sizi var olan sistemin ortasındaymış üzere algılatıyor. Ben ne oradayım ne buradayım. Yalnızca vatanımla ilgileniyorum.”