Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023’te yapılacak seçimler için gençlere seslendi

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023’te yapılacak seçimler için gençlere seslendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA 5. Olağan Genel Heyeti ve 6. Gençlik Buluşması’na katılmak üzere Sinan Fazilet Spor Salonu’na geçti.

Burada yaptığı açıklamada gündeme ait değerli iletiler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜGVA gençlik yapılanmasının ehemmiyetine değindi.

“Gençliğimiz Ayasofya’nın açılması ve baskıların kalkması çabasıyla geçti”

Cumhurbaşkanı Erdoğan çabucak sonrasında gençlik senelerından örnek vererek, “Bizim gençliğimiz daima Ayasofya’nın açılması inançlarımız ve kıymetlerimiz üstündeki baskıların kalkması çabasıyla geçti.” dedi.

Salondaki gençlere, “Benim karşımda şu anda muhafazakar devrimciler var.” diyerek seslenen Erdoğan, 2023’te yapılacak seçimlerin kıymetini vurguladı.

“Muhafazakar devrimcilerle 2023’ü muvaffakiyetle bitireceğimize inanıyorum”

Erdoğan, “Ben muhafazakar devrimcilerle 2023’ü muvaffakiyetle bitireceğimize inanıyorum. Gençlerimizde bunları aşacak azmi iradeyi enerjiyi görüyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mevzuya ait tabirleri şöyleki:

“Hep söylemiş olduğimiz üzere bu ülkenin 85 milyon insanı birinci sınıf vatandaşımızdır. Bizim ne terör örgütlerine ne de sapkın akımlara kaptıracak bir tane dahi evladımız yoktur. Gençlerin bize gelmesini beklemeyecek biz onlara gideceğiz. Ülkemizi geçtiğimiz 20 yılda nasıl asırlık eser ve hizmetle buluşturduysak Türkiye yüzyılının inşasını da sizlerle gerçekleştireceğiz.

“Gençlerimizde bunları aşacak azmi iradeyi enerjiyi görüyorum”

Bizim gençliğimiz daima Ayasofya’nın açılması inançlarımız ve kıymetlerimiz üstündeki baskıların kalkması çabasıyla geçti. Sultan Ahmet’in lisanı olsa da konuşsa. Oradaki Dikilitaş’ın önünde Ayasofya’nın açılacağı günü konuştuk. Rabbim o açılışı bize nasip etti. Bunun daha gerisi de olur mu inşallah o da olur. Benim karşımda şu anda muhafazakar devrimciler var. Ben muhafazakar devrimcilerle 2023’ü muvaffakiyetle bitireceğimize inanıyorum. Gençlerimizde bunları aşacak azmi iradeyi enerjiyi görüyorum.”