Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının akabinde konuştu

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının akabinde konuştu
Kabine toplantısının akabinde kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamuoyuna sesleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

Türkiye Yüzyılı programımızın muştusunu 28 Ekim’de Ankara’da ismine yakışır merasimle milletimizle paylaştık. Cumhuriyetimizin yüzyılına eser ve hizmet altyapısıyla bir büyük vizyonu kesintisiz biçimde sürdürüyoruz.

Türkiye Yüzyılı

Seçimlerdilk evvel kamuoyunun karşısına Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun bir hazırlıkla çıkmayı planlıyoruz. 81 vilayette, bilhassa ilçelerde yapacağımız programlarla milletimizin Türkiye Yüzyılı’na ait beklentilerini alarak vizyonumuzu somutlaştıracağız.

Togg

Milletimiz için Togg değerli sembol haline gelmiştir. Yalnızca bir firma, marka, üretim tesisinin değil topyekün 85 milyonun başarısı olarak görülmektedir. Hala yapılan işi değersizleştirmeye, itibarsızlaştırmaya çalışan zihniyetin umutsuz çırpınışlarını ibretle takip ediyoruz.

Teknolojisi ve akıllı aygıt özellikleriyle geleceğin aracı olan inşallah Şubat’ta satışı başlayacak Mart sonunda yollara çıkacak Togg’a muvaffakiyetler diliyoruz.

‘Healt Türkiye’

Türkiye’nin kalkınma ihtilallerinin kıymetli başlıklarından biri sıhhat alanında geldiği seviyeyi, gayelerini 31 Ekim’de düzenlenen görüşmede kıymetlendirme imkanı bulduk.

Sağlıkta ihtilalin en değerli sembolleri kuvvetli altyapımız ve kent hastanelerimizdir. Ülkemizin her köşesine uzanan yaygın altyapımızla global bir markaya dönüştürüyoruz.

Gıpta ile bakılan birikimi Türk devletleri teşkilatı olmak üzere tüm dostlarımızla paylaşımlarımızla hakkaniyetli ve insani duruşumuzun gereği olarak görüyoruz.

“Kılıçdaroğlu’nun yaptığı işin ismi 5. kol faaliyetidir”

Polis akademimizin komiser yardımcıların mezuniyet merasiminde sevince ortak olduk. bir daha yapılandırdığımız polis akademimiz başarılı çalışmalarıyla göz dolduruyor.

Uyuşturucu üzere insanlık hatasıyla polis ve milletimize iftira atanların sinsi niyetlerle hareket ettiklerinin altını çizmek istiyorum. Her kim Türkiye’yi terör örgütleri, global kaçakçılılarla, uğurusla tıpkı kefeye sokuyorsa yaptığı işin ismi 5. kol faaliyetidir.

Türkiye 5. kol elemanlarından hayli çekmiştir. Milletimiz uzun müddet bu faaliyet sebebiyle yapıtlardan yoksun kalmıştır. Cumhuriyetimizin 100. yılından aldığımız ilhamla ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırladığımız kritik devirde birebir oyun sergilenmeye başlandı. Fakat bu kez açık ve net konuşuyorum; başaramayacaklar.

Milletimiz bu oyunları bozacak ferasete ve dirayete sahip olduğunu sayısız örnekle göstermiştir. Bunlar DEAŞ’ı, PKK’nın, 15 Temmuz’da FETÖ’nün, Suriye harekatlarında cümle emperyalistlerin, Avrupa’nın, Karabağ’ın işgaline karşı gardaşlarımızın yürüttüğü vatan muhaberesinde Erminelerin, faiz lobilerinin ağzıyla konuşuyorlardı. Kendilerine verilen bakılırsav buydu. Diyet borcu bunu gerektiriyordu.

İnşallah birebir kirli oyunu bir defa daha bozacağız.

Bizleri coşku, sevgi ve içtenlikle bağrına basan tüm Gaziantepli kardeşlerimize şahsım ve milletim ismine teşekkür ediyorum.

Köy Ömür Merkezi projesi

Bu sabah Ulusal Eğitim Bakanlığımız tarafınca Köy Hayat Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdik. Köy Hayat Merkezi projesiyle artık kullanılmayan köy okulları binalarımızı hayat uzunluğu öğrenme yaklaşımıyla bir daha etkin ünite haline getirmeyi hedefliyoruz.

İlkokul eğitimi verilmekle kalmayacak, okul binalarımız köy halkının gereksinimlerine göre çeşitlenen, kültür ve sanat faaliyetlerinin yürütüldüğü merkezler haline gelecek.

Hasankeyf Tüneli açılışı

Yarın Hasankeyf Tüneli ve yolların açılış merasimine canlı ilişkiyle iştirak edeceğiz.

Perşembe günü 10 Kasım anma programından daha sonra birdizi yurtdışı seyahat gerçekleştireceğiz. Endonezya’da G-20 önderler tepesi, Bahreyn ve Katar’da 2022 FIFA Dünya Kupası açılış programına katılacağız.

“Demokrasi ve kalkınma reformlarımızla kıymetli ölçüde tamir ettik”

Osmanlı’yı uç beyliğinden cihan devletine taşıyan kuvvetli kurumsal temellerin birden fazla ayaktadır. Ulusal iradenin üstünlüğü temeline dayalı yeni yapı inşa ettik.Rahmetli Erol Güngör, Anadolu’daki Türk devletlerinin kısa müddette yıkılıp gitmeyişini Osmanlı’nın dehasına bağlıyordu.

Üniversitelerden Meclise, Adliyeden Maarife kadar Osmanlı kurumlarının devam ettiği gerçeği devletteki sürekliliğe bağlıdır. Geçmişte vesayet odaklarının devleti, milletin bedellerine ve iradesine karşı kırbaç üzere kullanma uğraşlarının yol açtığı hasarı demokrasi ve kalkınma reformlarımızla kıymetli ölçüde tamir ettik.

“Aile dayanak paketleri: Yarın 3,2 milyar lira hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak.”

Ayrıntılar gelecek…