semaver
New member
Michelle Obama 59. yaş gününü kutluyor. ABD eski başkanı Barack Obama, karısı için bir aşk ilanı paylaşıyor.
Başkanlığı sırasında bile, Barack ve Michelle Obama her zaman çok yakındı. Politikacı ve First Lady, halka açık yerlerde tekrar tekrar kucaklaşırken veya el ele tutuşurken görüldü. Şimdi Michelle Obama, 59. yaş gününü 17 Ocak’ta kutladı. Kocası, Instagram aracılığıyla alenen tebrik etti.
“Daha iyi görünmeye devam ediyorsun”
61 yaşındaki “Doğum Günün Kutlu Olsun Michelle Obama” yazdı. “Her günü daha parlak hale getiriyorsun – ve bir şekilde her zaman daha iyi görünüyorsun!” Ayrıca çiftin balkonda sımsıkı kucaklaşarak gün batımının keyfini birlikte çıkardıkları bir fotoğraf da yayınladı.
Michelle Obama, gönderiye kırmızı bir kalp ve bir öpücük emojisi ekledi. Ayrıca fotoğrafı Instagram hikayesinde “Seni seviyorum” etiketiyle birlikte yayınladı. Eski First Lady de bir gönderide söz aldı ve doğum gününü hatırlayan herkese teşekkür etti.
“Yolun her adımında beni desteklediğin için çok minnettarım”
Kendi fotoğrafının altına “Doğum günü sevginiz için hepinize teşekkür ederim” notunu düştü. “Bunu sık sık söylüyorum ve ciddiyim – ben de sizi seviyorum ve yolculuğumun her adımında desteğiniz için çok minnettarım.”
Michelle ve Barack Obama, 1992’den beri evliler. Ekim 2022’de 30. evlilik yıldönümlerini kutladılar. Birlikte iki kızı var: 24 yaşındaki Malia ve üç yaş küçük Sasha.