Daniela Katzenberger kolunda infüzyonla – “Artık yapamıyorum”

semaver

New member
Televizyon yıldızı sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. Şimdi Daniela Katzenberger o kadar kötüydü ki doktor müdahale etmek zorunda kaldı.

Geçtiğimiz günlerde Daniela Katzenberger’in Instagram hesabı oldukça sessizdi. Salı akşamı, 36 yaşındaki iki milyondan fazla takipçisine “yaşam belirtisi” bildirdi. Reality TV oyuncusu, hasta ve neredeyse her zaman uyuyor, diye açıkladı. İki haftadır inatçı bir soğuk algınlığı ile mücadele ediyor, “sanki biri beni bıçaklayacakmış gibi” şiddetli bir öksürük ve boğaz ağrısı bildirdi.

Bir gün sonra, görünüşe göre durumu kötüleşmeye devam etti. Daniela, hikayesinde bir klinik odasında çekildiği belli olan bir fotoğraf hakkında “Artık yapamıyorum,” diye yazdı. Bir diğeri, 36 yaşındaki çocuğu kolunda bir infüzyonla bir kanepede tamamen bitkin halde gösteriyor.

Daniela Katzenberger bu fotoğrafı Instagram'da paylaştı.
Daniela Katzenberger bu fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

Daniela Katzenberger bu fotoğrafı Instagram’da paylaştı. (Kaynak: Instagram/danielakatzenberger)

Kedi, tüm bunların ona hiç yakışmadığını zaten vurgulamıştı. Birkaç gün önce takipçilerine “Forma girmem gerekiyor. Kamera ekibim cuma günü geliyor” açıklamasını yaptı. “Daniela Katzenberger: Familienglück auf Mallorca” adlı belgesel dizisinin çekim tarihlerini tekrar iptal etmek istemedi. Lucas Cordalis’in eşi “Sezonu bitirmek zorundayız” diye şikayet etti.

Daniela Katzenberger annesi için endişeleniyor

Daniela, bu zor zamanda annesi Iris Klein’a güvenilebildiği için daha da minnettardı. Geldi ve pastillerini ve ilaçlarını verdi.

Ancak kızına göre şu anda Klein için işler kolay değil. Kocası Peter Klein ile ilgili ilişki draması onun için çok zor. “Onu biraz ayağa kaldırmam gerekiyor. Artık tek başına onun için de kolay değil. Gerçekten iyi gidiyor. […] Ama yine de yıkıldığı çok anlar oluyor” diye devam ediyor 36 yaşındaki. Böyle anlarda annesine ne diyeceğini bilemediği için çoğu zaman çaresiz hissediyor.