Daniela Katzenberger, ormanda kaçış hakkındaki söylentiler hakkında yorum yapıyor

semaver

New member
Orman kampından uzakta, TV yıldızının ailesi manşetlere konu olur. Şimdi Daniela Katzenberger, durumun onu ne kadar etkilediğini açıklıyor.

Aslında Lucas Cordalis, “Ben Bir Ünlüyüm – Beni Buradan Çıkarın!” Etkinliğine katılan aile üyesi olmalıdır. şu anda kamu yararının odağında. Ancak manşetlere çıkan Daniela Katzenberger’in kocası değil, ona Avustralya’ya kadar eşlik eden kayınpederi. Orman kampından uzakta, asıl drama bu yıl Hotel Versace’de yaşanıyor.

Orada Peter Klein’ın karısını Djamila Rowe’un eşlik ettiği aktris Yvonne Woelke ile aldattığı söyleniyor. En azından Iris Klein’ın kocasını alenen suçladığı şey bu. 55 yaşındaki diğer şeylerin yanı sıra Instagram’da “Senin bu kadar düzenbaz olduğunu hiç düşünmemiştim! Seni çok sevdim ve sana güvendim” diye yazdı ve iki zanlının profillerini birbirine bağladı.

Iris Klein, Yvonne Woelke ve Peter Klein: İlki, kocasının ve aktrisin bir ilişkisi olduğuna inanıyor.
Iris Klein, Yvonne Woelke ve Peter Klein: İlki, kocasının ve aktrisin bir ilişkisi olduğuna inanıyor.

Iris Klein, Yvonne Woelke ve Peter Klein: İlki, kocasının ve aktrisin bir ilişkisi olduğuna inanıyor. (Kaynak: IMAGO / Kolaj t-online)

Hem Yvonne hem de Peter iddiaları reddediyor, hatta 63 yaşındaki kameralar önünde gözyaşlarına boğuldu. Ancak Iris için evlilik bitmiş gibi görünüyor, şimdi hikayesinde hareketli kutuları gösterdi ve şöyle yazdı: “20 yıl için teşekkürler. Elveda.” Bununla ilgili daha fazla bilgiyi buradan okuyun. Aile anlaşmazlığının tam ortasında: Annesi gibi Mallorca’da yaşayan Daniela Katzenberger. Reality yıldızı şimdi iki milyondan fazla takipçisine alışılmadık derecede ciddi sözlerle döndü.

“Burada kıyamet koptu”

36 yaşındaki öyküsünde “Birkaç gündür burada cehennemin koptuğunu hissettim” diyor ve şöyle açıklıyor: “Kötü ve aynı zamanda son derece stresli birçok şey oluyor.” “Duygusal stres” onun için çok kötü. “Üç veya dört gündür dinlenme halindeki kalp atış hızım 110 oldu. Ama ne yazık ki bazı şeyleri de ciddiye alıyorum.”

Daniela, annesinin evlilik krizine doğrudan değinmiyor, “Artık bu konuda daha fazla bir şey söylemene gerek yok ve ben şimdi bu konuda bir şey söylemek istemiyorum, yine de dışarıda kalıyorum” diye açıklıyor. Ancak imalarınız açık. “Beni kıçımdan geçirmeyi tercih ederdim, ama ne yazık ki bu, kafanda istediğin gibi çalışmıyor. Kalbim her zaman biraz arada kalıyor,” diye itiraf ediyor ve açıkça üzgün görünüyor.

Lucas Cordalis: Hit yıldız en sevdiği statüsünü kaybeder.
Lucas Cordalis: Hit yıldız en sevdiği statüsünü kaybeder.

Lucas Cordalis: Ateşli yıldız, orman kampındaki dramı fark etmez. (Kaynak: RTL+)

Çözümü: “Cep telefonumu sık sık kapatıyorum. Cep telefonu kapalıysa internet de kapanır diye düşünüyorum.” Şimdi kocasının eve gelmesini dört gözle bekliyor. Çünkü: 36 yaşındaki “Herkesin sırtını dayayabileceğim bir omuz olmam gerektiğini hissediyorum ama şu anda kendimde bir omuz yok” dedi. Lucas, orman kampı finalinden bir gün sonra yayınlanacak olan Pazartesi günü yeniden birleşme gösterisinden sonra en geç Avustralya’dan ayrılacak.