Daniela Kiefer kozmetik prosedürler ve Botoks hakkında

semaver

New member
Haberleri takip et
Paylaş menüsü açık
Makaleyi paylaş

“Sturm der Liebe” oyuncusu 50. yaş gününü yeni kutladı. Daniela Kiefer, yaşlanma ve flört hayatı hakkında t-online'a konuştu.

Daniela Kiefer, Mayıs 2022'den bu yana “Sturm der Liebe”de kendine güvenen iş kadını Alexandra Schwarzbach rolünü canlandırıyor. ARD'nin hit dizisinde Christoph Saalfeld (Dieter Bach) ile nişanlı. Aralık ayı sonunda 50. yaş gününü kutlayan Daniela Kiefer için özel olarak bakıldığında işler şu anda farklı görünüyor.

T-online ile ilişki durumu hakkında yaptığı röportajda “Son iki yılda yeni bir şeye başlamak için zaman yoktu” diyor. “Maalesef talepler artıyor ve seçenekler azalıyor. Kendinizi giderek daha iyi tanıyorsunuz ve artık hangi tavizleri vermek istemediğinizi tam olarak biliyorsunuz. Ve genellikle iyi olanlara başvuruluyor, anlaşılır bir şekilde.”

t-çevrimiçi: Mutlu bir bekar mısın?

Daniela Kiefer: Evet. Ben iyiyim ve ben de bakmıyorum. Ama uygun birini tanırsam orada olacağım!

Bu kişinin nasıl olması gerekirdi?

Belirli bir “tip”im yok. Gerçekten hoşuma giden şey, birinin güzel bir gülüşe ve gülümseyen gözlere sahip olmasıdır. Mizah benim için çok önemli, mizah olmadan hiçbir şey işe yaramaz. Ve benim için arkadaşlık bir ilişkinin temelidir. Elbette büyük bir çekiciliğin olması gerekiyor elbette ama arkadaşlık olmasaydı bunu artık yapmazdım.

Hiç iş yerinde aşık oldunuz mu?

Tiyatroda aynı durumda olan bir meslektaşımla tanıştığımda bir ilişkinin sonuna gelmiştim. Hemen bir kıvılcım oluştu ve prodüksiyonun sonunda bir çift olduk. Aslında setteki aşk hikayelerinin pek hayranı değilim. Elbette herkes bunu istediği gibi yapabilir. Bunu karmaşık buluyorum.

Christoph Saalfeld (Dieter Bach) ve Alexandra Schwarzbach (Daniela Kiefer) oradalar Aşk fırtınası nişanlı.

Resmi büyüt

Christoph Saalfeld (Dieter Bach) ve Alexandra Schwarzbach (Daniela Kiefer) “Sturm der Liebe” ile meşguller. (Kaynak: ARD/WDR/Thomas Neumeier)

Bunu altı ay boyunca çok para karşılığında yaptım. Sonunda bir randevum oldu: Adam aslında on santimetre daha kısaydı ve on yaş daha büyüktü. O zaman öyleydi.

Şu ana kadarki en romantik randevunuz neydi?

Bir zamanlar Girit'te tanıştığım New York'lu İrlandalı bir ressamla inanılmaz derecede romantik bir ilişkim vardı. Sırt çantamla oradaydım ve sahilde açık gökyüzünün altında uyudum. Ertesi sabah tekrar yola çıkmak istediğimde iç sesim “Birkaç dakika daha bekle” dedi. Aniden köyün ortasında bir ara sokaktan bir adam çıktı. Ona yol tarifini sordum, o da beni bir bardak su içmeye davet etti; evinin önünde buluştuk. O andan itibaren neredeyse dört yıl boyunca birlikteydik ve harika bir aşk yaşadık.

Bu uzun mesafeli bir ilişki miydi?

Evet ama en az altı haftada bir birbirimizi görüyorduk: Girit'te, New York'ta, Düsseldorf'ta ya da Amsterdam'da. O zamanlar maaşımın tamamı telefon görüşmelerine ve uçuşlara gidiyordu. Aşk için ne yapmazsın? Aynen şöyle: Derinden ve mutlak olarak sevmeyi seviyorum. Beni finanse edecek değil, ilham verecek ve büyüleyecek bir erkeğe ihtiyacım var.

Yaşın sizin için bir rolü var mı?

Geçmişte sıklıkla yaşlı partnerlerim vardı. Artık benden genç erkeklerin de çok çekici ve cilveli olabileceğini fark ediyorum. Orada zaten net teklifler vardı. Bence mesele yaş farkından çok, içinde bulunduğunuz hayatın farklı evreleriyle ilgili. Örneğin, eğer erkek hâlâ çocuk istiyorsa ve kadın istemiyor çünkü kendisi çok daha genç ve hâlâ elinden geleni yapmak istiyorsa, o zaman bu muhtemelen zor olurdu. On yaş daha büyük ya da belki daha genç diyeceğim, bunu hayal edebiliyordum.

Siz de çocuk sahibi olmayı ister miydiniz?