Danni Büchner bikinili poz veriyor ve kilosunu ortaya koyuyor

semaver

New member

Danni Büchner yazın keyfini havuz başında çıkarıyor ve havuz kenarında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıyor. Ancak, İnternet kullanıcılarının yorum yapmasına izin verilmez.

Tıpkı bu ülkede olduğu gibi Mallorca’da da yaz başladı ve beraberinde yüksek sıcaklıkları da getirdi. Güneş, diğer şeylerin yanı sıra havuz başında, İspanyol adasındaki evlatlık evinde Danni Büchner’in realite TV farkındalığının tadını çıkarıyor. Oradan, 45 yaşındaki şimdi Instagram’da bir fotoğraf paylaşıyor.

Danni Büchner’i havuzun kenarında bikinili otururken görebilirsiniz. Sırtını ve poposunu izleyiciye sunarak kameradan uzaklaştı. 17 saat içinde gönderi neredeyse 7.000 kez “beğenildi” – istisna olarak kullanıcıların yorum yapmasına izin verilmedi.

Bunun sebebi ise görünüşe göre birkaç gün önce profilinde paylaştığı iki bikinili fotoğraf. Kayıtlarda diz boyu suda duruyor, vücudunu önden ve arkadan gösteriyor. İltifatların yanı sıra olumsuz tepkiler de geliyordu çünkü Büchner artık yeni paylaşımında şöyle diyor: “Yine yaptım kusura bakma, bu sefer kimse yorum yapamıyor hani sinirden filan.”

Danni Büchner, vücuduyla gurur duyuyor ve sosyal ağlarda kendine güvenen görünümleriyle bunu gösteriyor. Geçen yıldan bu yana çok şey oldu: beş çocuk annesi yaklaşık 15 kilo verdi. Şimdi şu anda kaç kilo olduğunu açıkladı: “Neredeyse 60 kilo.”

45 yaşındaki oyuncu, 2018’de ölen Ballermann yıldızı Jens Büchner ile olan ilişkisi ve “Goodbye Germany” adlı göçmen şovuna ortak katılımlarıyla tanındı. O zamandan beri, “Ben bir yıldızım – beni buradan çıkarın!” Gibi gerçeklik formatlarında başka ilişkileri oldu. Ayrıca Instagram’da hayranlarını düzenli olarak eğlendiriyor.