Deniz Akkaya’nın kelamları reaksiyon çekmişti… ‘Ben boşa konuşmam’

Beykozlu

New member
Alışveriş çeşidine çıkan Akkaya, kendisini görüntüleyen muhabirlerin sorularını yanıtladı.

“Şişman ve yakışıksız beşerlerle muhatap olmak istemiyorum. Yeme bozukluğu ve kendine bakmamak duygusal hastalıktır” açıklaması yapan Akkaya, mevzuya kısa bir cevap verdi: “Artık husus fazlaca yayıldı lakin ben boşa konuşmam” dedi.

‘ŞİŞMANLARLA VE YAKIŞIKSIZ BEŞERLERLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM’

Deniz Akkaya geçtiğimiz senelerda yaptığı ve büyük reaksiyon çeken “Şişmanlarla ve berbat beşerlerle görüşmek istemiyorum” kelamlarını bir dahaledi. Akkaya, katıldığı bir programda “Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır. Bile bile problemlerine sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem” diyerek tartışılacak açıklamalarda bulundu.

Deniz Akkaya, YouTube’da yayınlanan Armağan Çağlayan’ın “Dur Bi Dinle” programına konuk oldu. Eski model ve sunucu programda iki yıl evvel yaptığı “Şişmanlar ve çirkinlerle görüşmek istemiyorum” açıklamasını bir dahaledi. O periyot büyük reaksiyon çeken açıklamasının ardında duran Akkaya, şişmanlığın bir hastalık olduğunu lisana getirdi ve şöyleki konuştu: “Biz hasta taraflarımıza bile bile sarılmamalıyız. Şişmanlarla görüşmüyorum zira görüşlerimiz farklı. Anoreksiklerde de arkadaşlık kuramam. Aynaya baktığında çözebileceğin sıkıntıları elimizin zıddıyla itmemeliyiz. Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır, üstüne çalışmak gerek. Meselelerine sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem.”

ÇILGIN YAŞADIM, DURULDUM
Gençlik senelerında fazlaca çılgınlık yaptığını belirten Akkaya, “Çılgın yaşadım lakin artık duruldum. Evvelce çok içiyordum, kaç sefer vefatın kıyısından geçtiğimiz işlere imza atmışız. Onları da güzel ki hayatışım diyorum. Uçuk bir tiptim. Artık o kadar cesaretli değilim.

‘Kırkından daha sonra azanı teneşir paklar’ diyoruz ya, biz bunları yaparken meskende evcilik oynamaya çalışanların şimdiki halini görüyorum. Şükür ki hakikat vakitte yanlışsız yaşta yapmışız” diye konuştu.

Hiç kaslı sevgilim olmadı

Deniz Akkaya, Armağan Çağlayan’ın kendisi için “Sevgililerini ülkenin güzelleri içinden değil entelektüelleri içinden seçer” açıklamasına şu sözlerle onay verdi: “Hakikaten benim hiç kaslı sevgilim olmadı ya! Geçen bir daha senin programına geldiğimde ‘bana yakın biri olsun’ demiştim. 40’tan daha sonra fikir değişti.”

Efe dönüm noktamdı

Bir devir alkol sorunu yaşayan Deniz Akkaya, kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin yardımıyla bu durumdan kurtulduğunu deklare etti: “Alkolü Ayşe’nin doğumundan evvel bırakmıştım. Efe’den dolayı. Benden daha fazla içen birini görür görmez içmekten vazgeçtim. ‘İçince bu biçimde mi olunuyor ya’ dedim. Benim için hakikaten dönüm noktası oldu.”