semaver
New member
Her zaman sivri diliyle kendini süslüyor. Ama bu şimdi Désirée Nick’e pahalıya mal oluyor. Iris Abel’a beş rakamlı bir meblağ ödemek zorunda.
“Lose Luder” adlı podcast’inde “La Nick”, Danni Büchner ile eski bir “Bauer sucht Frau” adayının berbat olup olmadığını tartıştı. Küfür kurbanı, kocası Uwe Abel ile birlikte 2018’de “Yıldızların Yaz Evi”ni kazanan Iris Abel oldu.
Bu yüzden Iris Abel Désirée, Nick’e dava açtı.
Pislik suçlaması Iris Abel’ı çok kötü kokuttu. Dava açtı. Hamburg bölge mahkemesi Abel ile anlaştı ve Nick’i 10.000 Euro para cezasına çarptırdı. Désirée Nick için bu biraz tutarsız.
“Bu, Abel’a bu kadar büyük acı verdiği iddia edilen ifadelerin tam olarak yayılmasını sağlıyor. Bu sefer kim ödüyor?” 66 yaşındaki “Bild” gazetesine verdiği röportajda soruyor. “100 podcast konuğumdan hiçbiri bana karşı harekete geçmezdi, ancak o benim ünlü konuk listeme veya Big Brother evine girmedi. Bu, tüm podcast endüstrisinin önünde bir engel.”
Désirée Nick aslında parayı bağışlamak istedi
Bu yüzden Nick temyize gitmek istiyor. Şu anda avukatıyla görüşüyor. Ancak, Iris Abel’a karşı başka bir ihbara karşı koyamaz. Désirée Nick devam ediyor: “Ama şu da açık: Hayırseverlik bu yıl benim için yaptı. Tutar Ukrayna için bağış hesabımdaydı, şimdi Bayan Abel’e gidiyor. Pekala – bu da hayır işi…”
Iris Abel, mahkemedeki adli zafer hakkında henüz yorum yapmadı. Instagram profilinde en son 3 Mayıs’ta 55. doğum gününü kutladı ve kendi doğum günü pastasıyla bir selfie paylaştı. Hesapta kalan 10.000 Euro ile yeni yıl iyi başlıyor.