Beykozlu
New member
Milli takımda genellikle bek olarak Benjamin Henrichs topla oynuyor. Şimdi de mikrofona şarkı söylemeye çalışıyor. İlk şarkı bugünlerde çıktı.
Şarkı söylemeye çalışan futbolcular. Bu kombinasyon yeni değil. Ancak, nadiren başarılı olur. Franz Beckenbauer’in “Kimse iyi arkadaşları ayıramaz” şarkısından Toni Polster’ın EM 2016 şarkısı “Yeni mucize ekibi”ne. Müzikal olarak, şarkı söyleyen futbolcular gelecek vaat eden bir takımyıldız değil.
Bundan bağımsız olarak, “BILD” haberine göre milli oyuncu Benjamin Henrich şarkıcı olarak ikinci bir kariyere başlıyor. Futbolcu, Oberhausen rapçisi “Quin Pin” ile birlikte “Başlangıçtan” adlı bir rap şarkısı kaydetti. Henrichs şarkıda sadece kısa bir görünüm vermekle kalmıyor, şarkı boyunca şarkı söylüyor ve hatta 20 saniyelik kendi rap bölümüne sahip.
Henrichs gelire dahil olmak istemiyor
RB Leipzig’de bek oynayan Bundesliga yıldızı, şarkı fikrinin bir hevesle ortaya çıktığını söylüyor. Henrichs BILD’e “Başlangıçta aslında daha eğlenceli bir fikirdi, arkadaşıma ‘Haydi birlikte bir şeyler yapalım’ dedim. Sonra eğlence olsun diye ciddileşti,” dedi. Ancak yakın gelecekte daha sık bir rapçi olarak görüneceğini hayal edebiliyordu.
İkilinin birlikte Dubai’de bir tatilde kaydettikleri şarkı için bir video da hazırlandı. Şarkı seyirciler arasında başarılı olursa, futbolcu “Quin Pins” lehine tüm telif ücretlerinden vazgeçmek istiyor. Henrichs, “O zaman dostum her şeyi saklamalı, ona bunu zaten söyledim” dedi.