semaver
New member
TV yıldızı Diana Herold’un arkasında çalkantılı günler var. Kocası Michael Tomaschautzki kalp krizi geçirdi. O şimdi nasıl?
“Yıldızların Yaz Evi”nde, eski “Bullyparade” yazarı Diana Herold ve kocası Michael Tomaschautzki bir arada kaldılar ve formatta uzun süre kalmayı başardılar. Şimdi ikisi arasındaki ilişki yeni ve çok daha yoğun bir sınava tabi tutulmuştur. Çünkü Michael, Mayıs ortasında kalp krizi geçirdi.
Anneler gününde şiddetli kalp krizi
Diana, bir çift fotoğrafı için yazdığı uzun bir Instagram gönderisinde hayatının son haftalarına giriyor. 49 yaşındaki “Michael, Anneler Günü’nde ciddi bir kalp krizi geçirdi” diye açıklıyor. “Vücudu soğutuldu ve yaklaşık iki hafta boyunca indüklenmiş komada tutuldu. Zatürreden kurtuluyordu.”
Uzun gönderi devam ederken, eşinin kalp krizinden sağ çıkıp çıkamayacağının net olmadığını açıklıyor. “Hepimiz gibi doktorlar da bir korku ve umut dönemini geride bıraktı. Bu sırada Michael, Chiemsee’de rehabilitasyonda ve giderek daha iyiye gidiyor.”
Ancak sosyal medya paylaşımı, kalp krizinden mi yoksa suni komadan mı kalıcı hasar gördüğünü açıklamıyor. Yine de, olağan hayatın şu anda mümkün olmadığını kayda geçiriyor. Herold, “Alışkanlıklarımızda bir aile olarak bizim için ömür boyu sürecek bir değişiklik olacak” diyor.
Birçok kullanıcı paylaşımın altına yorum yazarak ailesine başsağlığı diledi. Bir kullanıcı şöyle yazıyor: “Bunu duyduğuma çok üzüldüm ve sonunda her şeyin yolunda gitmesine senin adına çok sevindim.” “Oyun arkadaşı” Gitta Saxx şöyle diyor: “Sevgili Michael, sana acil şifalar diliyorum ve tüm aileye güç ve sevgi gönderiyorum.” Biri ayrıca şöyle okur: “Bu dürüst ve dokunaklı sözler için teşekkür ederim. Siz iki harika insanın ne kadar çok sevgi yaşadığını görünce yüreğim kabarıyor.”