Donald Trump, oğlu Barron'la ilgili ayrıntıları açıkladı

semaver

New member

Donald Trump bir podcast'te oğlu Barron hakkında konuştu. Ayrıca samimi ayrıntıları da açıkladı.

Donald Trump, bir Amerikan podcast'inde sadece siyasi görüşlerinden bahsetmedi, aynı zamanda oğlu Barron'dan da bahsetti. 18 yaşındaki çocukla ilgili kamuoyunda görmek istemeyebileceği ayrıntıları açıkladı.

Trump'ın açık bir destekçisi olan moderatör Patrick Bet-David, PBD podcast'inde Cumhuriyetçiye oğlu hakkında sorular sordu. “Onun hakkında bize ne söyleyebilirsin?” diye sordu ve Trump ilk başta belirsiz kaldı. “Çok zeki. O iyi bir öğrenci falan. Harika bir okula gidiyor ve durumu gerçekten iyi.” Ancak podcast yayıncısı daha fazlasını öğrenmek istiyordu. “O normal bir 18 yaşında değil” dedi, “kadınlar okulda nasıl?”

Trump cevabına “Ben öyle düşünmüyorum” diye başladı, “Henüz hazır olduğundan emin değilim. Hayır, emin değilim, henüz bir kız arkadaşı olduğunu sanmıyorum.” Bet-David hemen sordu: “Gerçekten mi?” “Evet” diye yanıtladı Trump, “Ben öyle düşünmüyorum. Bir noktada gelecek.”

Altı yıl önce Maddie adlı Amerikalı bir kadın, TikTok'ta Barron Trump'la okula gittiğini ve onun ilk “erkek arkadaşı” olduğunu iddia ettiği bir video yayınladı. Baba Donald seçimi kazandığında Barron Trump “tüm sınıfı Beyaz Saray'a götürdü.” Kanıt olarak başkanın ofisi Oval Ofis'e yapılan ziyaretin bir fotoğrafını gösterdi. Ancak daha sonra TikTok'ta fiziksel mesafenin ayrılığa yol açtığını söyledi. Trump ailesinden ilişkiye dair herhangi bir onay gelmedi.

Donald ve Melania Trump'ın en küçük oğlu, Eylül ayından bu yana ünlü New York Üniversitesi'ndeki Stern İşletme Okulu'na gidiyor. Trump oğlunu övdü: “Birçok üniversiteye kabul edildi. Çok akıllı bir çocuk ve NYU'da harika bir okul olan Stern Business School'a gidecek.” 18 yaşındaki Trump'ın çocukları hakkında pek bir şey bilinmiyor. Üvey kardeşleri Eric ve Donald Trump Jr.'ın aksine, halkın gözünden büyük ölçüde korunuyor. Trump'ın görev süresi boyunca Beyaz Saray'da yaşadı.

Babası Daily Mail'e verdiği demeçte, Barron Trump'ın eğitimine ek olarak futbol oynamaya da devam etmek istediğini söyledi. En son DC United'ın gençlik takımlarından birinde oynadı. Babası da röportajda Barron'un kampanyasına önemli katkı sağladığını vurguladı. Bu, etkileyiciler ve podcast yayıncıları aracılığıyla genç seçmenlerle yakınlaşmasına yardımcı oluyor: “Bunu çok iyi biliyor” dedi Trump.