semaver
New member
1990'ların ortasında Marla Maples eski Başkan Donald Trump ile evlendi. Bugün oyuncu New York'ta inzivaya çekilerek yaşıyor.
Eski Başkan Donald Trump'ın eşleri söz konusu olduğunda, ilgi öncelikle o zamandan beri ölen ilk eşi Ivana ve şu anki eşi Melania üzerinde oluyor.
Çoğu kişinin bilmediği şey: Donald Trump, iki evliliği arasında, Amerikalı aktris Marla Maples ile yeniden evlendi. Aralık 1993'ten Mayıs 1997'ye kadar eşi olarak yanındaydı. Bu neredeyse 30 yıl önceydi. Marla Maples bugün gerçekte ne yapıyor?
Marla Maples ve Donald Trump'ın bir kızı var
Şimdi 60 yaşında olan oyuncu, 1989'da Donald Trump'la tanıştı. Dört yıl sonra New York'taki Plaza Otel'de evlendiler. Görkemli kutlamalardan iki ay önce kızları Tiffany doğdu. Her şey bir anlık parıltıyla ve zaten ülkesinin en güçlülerinden biri olan bir adamın yanında bir yaşam için yapılmış gibiydi.
Ancak evlilik dağıldı. Mayıs 1997'deki ayrılıklarından iki yıl sonra Marla Maples ve Donald Trump boşandı. Kısa bir süre sonra oyuncu, kızı Tiffany ile birlikte New York'un karmaşasından Kaliforniya kırsalına taşındı: Amerikalı, Nisan 2016'da ABD dergisi “People”a “Tiffany'yi tüm koşuşturmacadan kurtarmak istedim” dedi. .
“Donald iyi bir tedarikçiydi”
Marla Maples, çocukluğunda doğduğu yer olan Cohutta, Georgia'nın kırsal huzurunun ve inzivasının da tadını çıkardı. Bu nedenle kızını babasının getirdiği koşuşturmacadan korumak için her şeyi yaptı; buna ev yapımı organik yemekler, sonu gelmeyen dizi akşamları ve bahçede birçok trambolin eğlencesi de dahil: “Donald çocuklarını seviyor, buna şüphe yok. O “Aynı zamanda iyi bir tedarikçiydi. Ancak güvenilir bir ebeveyn olmakta zorlanıyordu çünkü buna zamanı yoktu. Çok fazla pazarlık yapıldı” diye devam etti oyuncu.
Marla Maples o sırada kendini tamamen kızına adamıştı. Yıllarca bekar kaldı; çocuğuyla arasındaki duygusal bağı tehlikeye atmak istemiyordu. “Sadece ben vardım. Tiffany ile ilişkimin etkilenmesini istemedim” diye açıkladı. Milenyumun başında Marla, “The Dadı” gibi çeşitli televizyon dizilerinde, “A Sight for Sore Eyes” gibi kısa filmlerde ve sinema yapımlarında rol aldı. Ancak başarı idare edilebilir düzeyde kaldı; tıpkı “Open Your Eyes” ve “Great Spirit” gibi kendi şarkılarıyla listeleri fethetme girişimleri gibi.
Eski kocasının aksine Marla Maples'ın hayatta hâlâ başka öncelikleri vardı. En önemli şey her zaman kızı Tiffany'nin refahıydı ve onun çocukları onu son derece gururlandırıyordu. Hukuk diplomasını başarıyla tamamlamakla kalmadı, aynı zamanda New York Moda Haftası'nda modellik yaptı. 12 Kasım 2022'den bu yana Maples'ın kızı da özel mutluluğunu buldu: Lübnanlı Amerikalı girişimci Michael Boulos ile evlendi.
Flaşlı fotoğrafçılıkta Tiffany Trump birinci sırada ama annesi bugün bile arka planda kalmayı tercih ediyor. Artık New York'ta yaşayan Marla Maples seyahat etmekten, uzak ülkelerdeki ilgili öğrencilere manevi konuşmalar yapmaktan ve sevgi, sağlık ve kendine olan inanç hakkında vaaz vermekten hoşlanıyor.