semaver
New member
Beatrice Egli, DSDS zaferinden on bir yıl sonra RTL şovunun jürisinde yer alacak. Ancak bundan önce geçmişinden gelen bir şeyle yüzleşmesi gerekiyordu.
2013 yılında Beatrice Egli, RTL oyuncu seçimi şovu “Deutschland sucht den Superstar”ın onuncu sezonunu kazandı ve pop dünyasını kasıp kavurdu. 35 yaşındaki sanatçı şu anda sektördeki en başarılı Almanca konuşan şarkıcılardan biri.
Artık köklerine geri dönüyor: Bu yıl Beatrice Egli, eski kaşifi Dieter Bohlen ile birlikte DSDS jürisinde yer alacak. Ancak İsviçreli kadın TV işini kabul etmeden önce pop deviyle açıklayıcı bir konuşma yapmak istedi. Haber ajansına verdiği röportajda “Birkaç saat boyunca birlikte oturduk ve konuştuk” dedi.
Beatrice Egli'nin DSDS zaferinden sonra şarkıcı etkilenmek istemediği için ikili arasında anlaşmazlıklar çıktı. Bir süre önce “Bauchgefrischer” podcast'inde “Aslında bana 'Kilo vermen gerekiyor, solaryuma gitmelisin ve hit şarkı söyleyememen lazım' söylendi” dedi.
Beatrice Egli yeni DSDS jürisini sabırsızlıkla bekliyor
Dieter Bohlen o sırada onu desteklemedi ama aynı zamanda ona daha çok İngilizce şarkı söylemesini tavsiye etti. Ancak Beatrice Egli, başarılı bir şekilde kendine sadık kaldı. Uzun bir süre boyunca DSDS'de jüri görevi için gereken özgüvenden hâlâ yoksundu. 35 yaşındaki bir habere dikkat çekmek için “Her zaman benimle aynı hayali gören insanlara tavsiyede bulunmaya veya onları değerlendirmeye hazır olmadığımı düşündüm” dedi. “Bugün bu deneyime sahibim ve aynı zamanda oyuncu kadrosuna gelme cesaretine sahip olanlara saygı duyuyorum. Bu yüzden bununla iyi başa çıkabileceğimi düşünüyorum.”
Tartışmanın ardından Dieter Bohlen ile de barıştı. Şarkıcı, “Birlikte yeni bir başlangıca başlıyor olmamız çok güzel” dedi. “Modern Talking” yıldızı ve diğer jüri üyeleri, şarkıcı Pietro Lombardi ve rapçi Loredana ile çalışmayı sabırsızlıkla bekliyor. “Bu kadar farklı kişiliklerin karışımını heyecan verici buluyorum. Çok farklı türlerde çalışıyoruz ve bence bu jüriyi diğerlerinden ayıran şey de bu.”