Efsane Salata

semaver

New member
Efsane Salata Tanımı İçin Gereçler

• 1-2 domates
  • 1 yada yarım salatalık
  • 1 adet kuru soğan
  • Yarım sivri biber
  • Yarım çarliston biber
  • Az kapya biber
  • İsteğe göre biraz maydanoz
  • 1 adet limon
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı isot yoksa pulbiber de olur
  • 1-2 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Az tuz
  • 1 yemek kaşığı balzemik sirke
  • İsteğe göre 1 çay kaşığı kuru reyhan
Efsane Salata Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

Merhaba arkadaşlar bugün size hayli hoş benim fazlaca sevdiğim bir salata tanımı vereceğim

1. Öncelikle birinci vakit içinderda kuru soğanı küçük küçük doğruyoruz.
  2. Üzerine başka gereçleri doğruyoruz ben hepsini kesme tahtasında yapıyorum daha hoş daha rahat daha halli oluyor.
  3. Üzerine sosları koyuyoruz.
  4. Maydanoz koyduğum vakit reyhan koymuyorum reyhan koyduğum vakit maydanoz koymuyorum siz kendi zevkinize bakılırsa bunu yapabilirsiniz ben reyhan kurusunu hayli seviyorum tavsiye ederim her yerde yoktur bulursanız kaçırmayın derim bir malatyalı olarak bizim köftelerimiz de reyhan şayet olmazsa olmaz yemeklerimizin özel baharatlarındandır.
  5. Son olarak tüm malzemeyi hoş bir biçimde kaşıkla ya da çatalla karıştırıyoruz harmanlıyoruz.Afiyet olsun.
Yemeklerinizin yanında düşük kalorili sağlıklı enfes mi enfes fazlaca hoş bir salata buna çoban salata da deniyor ben burada daha epeyce materyal sos kullandığım için ismini efsane salata koydum zira hakikaten epeyce seviyorum eminim sizde seveceksiniz her insanın konutunda yaptığı salata yalnızca birkaç dokunuşlarım var farklı materyal olabilir örneğin balzamik sirke sağlıklı tıpkı vakitte hoş ben ekşi epey seviyorum o yüzden kimi vakit limonun hepsini sıkabiliyorum kimi vakit yarısını sıkıyorum duruma bakılırsa kendimi ayarlıyorum kimi vakit nar eskisi koymuyorum genelde koyuyorum hepinize afiyet olsun ellerinize yüreğinize sıhhat teşekkür ederim.

Efsane Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı