Ekaterina Leonova’nın kendi ailesinden rekabeti var

semaver

New member

Hiçbir profesyonel “Let’s Dance”da bu kadar çok zafer kazanmadı. Ekaterina Leonova. Ama kupa için bir sonraki mücadele şu olabilir: kişisel olarak dansçı olun.

İzleyicilerin mutlak favorisi ve “Let’s Dance”in en başarılı profesyonellerinden biri: Ekaterina Leonova 2013’ün altıncı sezonundan beri RTL pistinde dans ediyor. ünlü ortaklarıyla tartışarak Gil Ofarim, Ingolf Lück ve Pascal Hens’in kazanmasına yardım ediyor. Meslektaşlarından hiçbiri kupayı onun kadar sık kazanmadı.

Ama şimdi hayranlarının deyimiyle “Ekat”, kendi ailesinden bir rekabete sahip. Salı günü adayların ardından RTL, 17 Şubat’ta başlayacak olan “Let’s Dance” sezonu için profesyonel dansçıları da açıkladı. Ekaterina Leonova orada – tıpkı kuzeni gibi.

16. “Let’s Dance” sezonunun yeni üyesi

Mariia Maksina, RTL katında bir profesyonel olarak çıkışını kutluyor. Instagram’da “Gösteriyi, dansçı arkadaşlarımı ve yaklaşan geziyi gerçekten dört gözle bekliyorum” diye yazıyor ve vurguluyor: “Bu fırsata sahip olduğum için çok mutluyum!”

25 yaşındaki oyuncu uzun süredir başarılı bir dansçı, discofox’ta dünya şampiyonluğunu çoktan kazandı ve standartta Almanya şampiyonu oldu. Instagram’da onu takip eden 16.000’den fazla kişiyle şimdiden bir hayran kitlesi oluşturdu. Ekaterina ile birlikte fotoğraflar da düzenli olarak orada görünür. Mariia “Let’s Dance” stüdyosunda kuzenine birkaç kez tezahürat yaptı. Şimdi yakında kendisi gösterinin odak noktası olacak.

Ancak dansçılar arasında herhangi bir rekabet belirtisi yok. Aksine, ikisi çok yakın ve bir süre Köln’de birlikte yaşadılar. Aslında, yakın ilişkilerini yansıtacak şekilde paylaşımlarında sık sık birbirlerinden kız kardeş olarak söz ederler. Ekaterina Leonova kuzeniyle RTL’de “Bunu ne kadar istediğini biliyorum” dedi.

Bu profesyonel dansçılar da orada

Yeni imza atan Mariia ve hayranların gözdesi Ekaterina’nın yanı sıra izleyiciler, profesyoneller arasında pek çok tanıdık yüzü dört gözle bekleyebilirler. Massimo Sinató, Isabel Edvardsson, Christina Luft, Kathrin Menzinger, Patricija Ionel, Renata Lusin, Alexandru Ionel, Andrzej Cibis, Christian Polanc, Vadim Garbuzov, Valentin Lusin ve Zsolt Sándor Cseke de yine oradalar. Profesyonellerin hangi yıldızlarla dans edeceği 17 Şubat’taki büyük “Let’s Dance” tanıtım şovunda belirlenecek.