Elektra bugün “Daredevil” gibi görünüyor

semaver

New member
Sette kıvılcımlandı

22 yıl sonra: Elektra bugün “Daredevil” gibi görünüyor

14.02.2025 – 06:01Okuma Süresi: 2 dakika.

Jennifer Garner: İçinde Daredevil Elektra rolünü oynadı.

Resmi büyütmek

Jennifer Garner: “Daredevil” de Elektra rolünü oynadı. (Kaynak: Imageo)

“Daredevil” deki rolü için bir ödül aldı. Buna ek olarak, Jennifer Garner filmin setine aşık oldu. Bunu bugün yapıyor.

Tam 22 yıl önce, “Daredevil” sinemalara geldi. Ben Affleck, Mark Steven Johnson'ın çizgi roman filmindeki ana rolü üstlendi. O zamanlar 31 yaşındaki, radyoaktif materyalle temas nedeniyle bir kazada körü körüne körü körüne körü körüne olan avukat Matt Murdock'u oynadı. Ancak o zamandan beri, diğer duyuları o kadar keskinleşti ki, geceleri bir süper kahraman olarak “Daredevil” olmasını sağlıyorlar.

Bir avukat Matt olarak gün boyunca mahkemede masumları savunurken, geceleri ikinci kimliğinde suçluları kovalar. Bir gün Elektra Natchios ile tanışır. İkisi arasında bir romantizm gelişir. Ve sadece kameranın önünde değil, aynı zamanda arkasında da. Çünkü Elekra'nın Jennifer Garner'ın rolü oynandı. İkisi zaten iki yıl önce “Pearl Harbor” için kameranın önündeydi, ancak sadece “Daredevil” in çekimi sırasında aşık oldular.

Ben Affleck o sırada zaten ünlü bir süperstardı ve birkaç yıl önce ilk Oscar'ını kazandı. Ancak “Daredevil” deki performansı için, Altın Ahududu'nun negatif fiyatı “en kötü aktör” olarak ödüllendirildi. O zaman, Jennifer Garner hala sektörde yeni bir kişi olarak kabul edildi. O zamanlar 31 yaşındaki MTV Film Ödülleri'nde Elektra'daki rolü için “En İyi Yeni Gelen” seçildi.

Bunu Matthew McConaughey ile “30 Gecede”, “Sevgililer Günü” veya “Dallas Alıcıları Kulübü” gibi filmler izledi. 2018'de Hollywood Walk of Fame'de bir yıldızla onurlandırıldı. En son, şimdi 52 yaşındaki “Aile Switch” filminde görüldü. Matthias Schweighöfer de komedide oynuyor. Ayrıca geçen yıl “Deadpook & Wolverine” de oynadı. Yine Elektra rolüne girdi.

Oyuncu sadece “Daredevil” için “Daredevil” için yokuş yukarı gitti, aynı zamanda özel olarak. Jennifer Garner ve Ben Affleck bir çift oldular, 2005'te evet ile sevgilerini mühürlediler. On yıllık evlilik ve üç çocuktan sonra ayrılık 2015'te izledi – ve 2017'de boşanma. Bugün Hollywood'un en popüler eski çiftlerine aitler.

Jennifer Garner'ın hayatında resmen yeni bir adam yok. Oyuncu bir single olarak kabul edilir. Öte yandan eski sevgiliniz, bir kez daha sunağın önüne yürüyüşe çıktı. Ben Affleck Jennifer Lopez ile evlendi. Ama evlilik başarısız oldu.