Elena Miras hastaneye kaldırıldıktan sonra güncelleme yapıyor

semaver

New member

Elena Miras, sağlık nedenleriyle Cuma günü “Celebrity Big Brother”dan ayrılmak zorunda kaldı. Artık ilk yaşam belirtisini vermişti.

Cuma sabahı “Ünlü Ağabey”de dramatik bir olay yaşandı: Elena Miras acil doktor tarafından tedavi edilmek zorunda kaldı. Sat.1 kısa bir süre sonra durumunun tekrar iyiye gittiğini duyurdu ancak aynı zamanda TV konteynırına dönüşün söz konusu olmadığını da vurguladı. Miras artık olayı kendisi bildirdi.

Cuma akşamı geç saatlerde, 32 yaşındaki oyuncu zaten Instagram kanalında ilk güncellemeyi paylaşmıştı. Valizlerini topladığı fotoğrafın yanına “Hastaneden taburcu oldum. Ama yakında yeniden iyileşeceğim. Önce sağlık gelir” diye yazdı.

Cumartesi günü “Celebrity Big Brother”ın zamanı ve erken çıkışı hakkında detaylı bir açıklama yapıldı. Elena Miras'ın gösteriye katılımının “şu ana kadar karşılaştığım en büyük zorluklardan biri” olduğunu vurguladı. “Her gün savaşmak zorunda kaldığım sadece duygusal değil aynı zamanda fiziksel bir savaştı.”

Elena Miras ayrıca bazen yanlış anlaşıldığını hissettiğini de yazdı. “Duygusal gerginliğe rağmen her zaman vücudumla savaştım. Hastalığım gösterinin zorluklarının üstesinden gelmemi zorlaştırdı ama ben her şeyimi verdim.” Sonunda vücudu ona “açık bir dur sinyali” verdi. Diziye geri dönememesi Miras için “kötü bir darbe” oldu.

Tam olarak hangi hastalıktan bahsettiğini açık bıraktı. Konteynerde açıkça depresyon geçirdiğinden bahsetmişti ancak aynı zamanda nadir görülen bir kronik ağrı bozukluğu olan trigeminal nevraljiden de muzdarip olduğu biliniyor.

Katkısının sonunda Elena Miras şunu vurguladı: “Şu an için iyileşmem, ailemle vakit geçirmem ve pillerimi şarj etmem önemli.” “Ünlü Ağabey” yolculuğu bitmiş olabilir ama bu onu “daha güçlü kıldı”.