semaver
New member
O 52 yaşında, o 80 olacak. Yine de Elke Heidenreich ve Marc-Aurel Floros 17 yıldır bir çift. Şimdi aşk sırlarını ifşa ediyorlar.
Piyanist ve besteci Marc-Aurel Floros, eşi Elke Heidenreich için “Elke beni genç tuttu” diyor. Çiftin arasında 28 yaş var. Ama aslında o çocuk, diyor Hamburger şimdi “Bunte” dergisi ortak bir röportajda. “Elke zihinsel olarak 20 yaşındaki biri gibi. Onsuz kesinlikle zihinsel ve fiziksel olarak daha çok yaşlanırdım.”
Diğer şeylerin yanı sıra, çift sanat sevgisini paylaşıyor. Heidenreich’in şarkı sözlerinde, o da notlarında yer alıyor, Heidenreich’i açıklıyor ve şunu da itiraf ediyor: “Bir erkek olarak bazen sinirlerimi bozuyor. Çöp kutusunun nerede olduğunu bilmiyor. Ama bir müzisyen olarak ona sonsuz hayranım. ” Önce müzisyene aşık oldu. “Bir erkek olarak, başlangıçta kendime sadece bir ilişki gibi davranmak istedim. Ama bu 17 yıl oldu.” İkisi 2005’ten beri birlikteler.
“Tutkuya ihtiyacım var”
Yazar, macerayı da sevdiğini açıkça itiraf ediyor. “Tutkuya ihtiyacım var, alev almalı. Bazen bir garsona iki saatliğine aşık oluyorum.” Ama daha çok ihtiyaç duydukları şey, arkadaşlık ve belirli bir güvenilirliktir.
Floros partnerinin arzularını kıskanmıyor, “her ne kadar birçok erkeğin Elke’nin okumalarından sonra onunla çıkmak istediğini fark etsem de. Ve o can atıyor.” Heidenreich’in kendisi bunu doğrulayabilir: “Geçenlerde biri beni Jaguar’ıyla otele götürmeyi teklif etti. ,” diye açıklıyor.
İkisi kendilerine yeteceklerinden emindir. Heidenreich bazen kocasının flört etmesine izin verir ve örneğin “güzel bir flütçü”yü kendisine hoş gösterirdi. “Ama sonra bana iki kelime söyledi: ‘Yalnız sen'”. Bu onu çok mutlu ediyor.