semaver
New member
Pazar günü “Schlag den Star” ilk kez Elton'un sunucusu olmadan ancak Matthias Opdenhövel'le yayınlanacak. 53 yaşındaki adam karışık duygularla tepki veriyor.
Nisan ayında ProSieben, 23 yıl sonra Elton ile olan işbirliğini sona erdirme kararını duyurdu, bu da sunucunun artık “Schlag den Star”ı sunmayacağı anlamına geliyordu. Sanatçı daha sonra şunları vurguladı: “Bu harika gösteriden kendi isteğimle vazgeçmiyorum.” Matthias Opdenhövel onun halefi olacak ve 2 Haziran Pazar günü, gösteriyi 13 yıl önce sunduğu gibi dönüşünü kutladı. Elton da katıldı.
53 yaşındaki oyuncu, Instagram hikayesinde bölümü kendisinin de izleyeceğini duyurdu. “Bugün bir gözüm gülerken bir gözüm ağlayarak televizyon izleyeceğim” diye yazdı ama şakacıydı: “Ama tüm 'Schlag den Star' takımına sorunsuz bir gösteri diliyorum.” Ancak gösterinin ilerleyen saatlerinde biraz laf atmaktan kendini alamadı: “Vay canına. Tamam. Bugün erken yatacağım.”
Pek çok izleyici de pek hevesli görünmüyor ve bazıları Matthias Opdenhövel'in görünüşüyle ilgili eleştirel sözler buldu. Instagram'da bir kullanıcı, “Gösteri pek doğru gelmiyor. Muhtemelen Elton orada olmadığı için. Egzersiz olmadan spor gibi geliyor” diye yazdı. Başka bir kişi “Elton olmadan izlemeyeceğim” dedi. Birisi, “Opdenhövel'e bir şans verdim. Şimdi kanal değiştiriyorum. Dayanılmaz biri” yorumunu yaptı. Bu izleyici de durumu aynı şekilde görüyor: “Her şeye bir şans verdim. Ama bu çok kötü, Opdenhövel durmadan konuşuyor. Bunu yaparak kendinize hiçbir iyilik yapmadınız!”
Görevden alınmasından kısa bir süre sonra Elton, görevden alınmasının RTL ile olan işbirliğiyle ilgili olduğu teorisini öne sürdü. Görünen o ki haklıydı, çünkü ProSieben'in patronu Hannes Hiller daha sonra “DWDL”ye şöyle açıkladı: “Futboldan bir benzetme yapayım: Eğer birisi yıllardır BVB'de düzenli olarak oynuyorsa ve daha sonra taraftar bloğunda FC Bayern'e giderek daha fazla tezahürat yapıyorsa, o kişi kaçınılmaz olarak şu soru ortaya çıkıyor: 'Kulüp değiştirmek için doğru zaman ne zaman?'”