Enes Batur’dan Okan Bayülgen’e cevap

Beykozlu

New member
Alara Eriç evvelki akşam yeni müziği “Yıldızlar”ın lansmanını Taksim’deki bir otelde gerçekleştirdi. Geceye katılan Enes Batur, Okan Bayülgen’in toplumsal medya ünlüleri için söylemiş olduği “Onların hepsi çöp” kelamları hakkında şu açıklamayı yaptı: “Onun bu yaptığı büsbütün çocukluk. Onun yerinde olsam villamda ayaklarımı uzatır, dinlenirdim.”

Yağmur altında

Pentagram ve Tan Taşçı evvelki akşam İstanbul’daki şiddetli yağmura karşın açık havada konserlerinde hayranlarıyla bir ortaya geldi.

Ayakta alkışlandı

Pentagram evvelki akşam Vadiİstanbul’da hayranlarının karşısına çıktı. Küme, dünden bugüne sevilen rock müziklerini hayranlarıyla daima bir ağızdan söylemiş oldu. Seyirciler iki saate yakın sahnede kalan Pentagram’ı konser bitiminde ayakta alkışladı.

Ölecek miyim sanki

Tan Taşçı, bu yılki 7’nci Harbiye Açıkhava konserini evvelki akşam sağanak yağmurun altında gerçekleştirdi. Taşçı, “Yağan yağmura karşın beni yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bu yaz bana yaradı” dedi. Müzikçi, Almanya’da gerçekleşen “O Ses” yarışında müziğinin okunması hakkında da şunları söylemiş oldu: “Ölecek miyim sanki? Bütün hoşluklar benim için gerisi gerisine yaşanıyor.”

İzmir’de kahkaha

Ünlü komedyen Cem Yılmaz evvelki akşam Kerki Solfej ve CMYLMZ Fikir Sanat’ın düzenlediği “Diamond Seçkine Platinum Plus” gösterisiyle İzmir’de kahkaha tufanı estirdi. Açık havayı dolduran izleyicisine iki saat boyunca eğlenceli anlar yaşatan usta komedyenin aktifliği kapalı gişeydi.

Sevgisiz geçen yıllarımın acısı

Ayta Sözeri evvelki akşam Moda Kayıkhane’de sahne aldı. Sözeri, sahneye çıktığında kendisine hayli fazla sevgi gösterilmesinin sebebini şöyleki deklare etti: “Bunca sevgisiz geçen yıllarımın acısı olarak mı bu kadar seviliyorum? Halkın sevdiği bir insan olmak istiyorsanız, geldiğiniz yeri unutmayıp birebir sevgiyi göstermelisiniz.” Sözeri’yi dinlemeye oyuncu Bennu Yıldırımlar da vardı. Yıldırımlar, senaryo okumaya devam ettiğini söylemiş oldu: “Tiyatroya tartı verdim. Dizi konusunda da fazlaca seçiciyimdir.”

Gazino kültürü bir daha canlanıyor

Selami Şahin ve Işın Karaca, evvelki akşam Ağaoğlu Maslak 1453’teki Yeni Gazino’da sahne aldı. İkili, gazino külçeşidinin bir daha yükselişe geçmesinden şad olduklarını söylemiş oldu. Şahin, “Eskiden gazinolar fazlaca hoştu. Haftanın 7 günü, 9 konser verirdik. Bütün gazinolarda müzik yaptım. Artık o günlere tekrar dönmeye çalışıyoruz. Ayağımız uğurlu geldi, içerisi tıklım tıklım” dedi. Geceye, Ali Ağaoğlu, Adnan Kılıç ve Barış-Ilgın Dalan üzere ünlü isimler katıldı.