semaver
New member
“Fame Fighting” 2024'ten kısa bir süre önce Eric Stehfest ile Marvin Manson arasında zaten heyecanlı bir atmosfer var. Bir yapay penis ortalığı kızıştırdı.
Eric Stehfest ve Marvin Manson yakında ringe çıkacak. “Şöhret Mücadelesi”nin ikincisi 9 Kasım'da Bonn'daki Maritim Otel'de gerçekleşecek. Eski GZSZ oyuncusu Stehfest ve Sixx-Paxx striptizci Manson, boks düellolarından önce Bonn'da bir basın toplantısında birbirlerine karşı çıktılar. Yumrukları yerine resimlerin konuşmasına izin verdiler. Yapay penis kullanıldı.
İlk saldırı Marvin Manson tarafından yapıldı. 30 yaşındaki genç, etkinlikten bir “Bild” klibinde görülebileceği gibi aniden bir yapay penis paketini açıp provokatif bir şekilde Eric Stehfest'in önüne koyduğunda orada bulunan herkesi şaşırttı. RTL'ye göre, darbeler daha önce sözlü olarak artmıştı: Stehfest, “Benim için bu bir aşk savaşı” diye açıkladı. Marvin alaycı bir şekilde cevap verdi: “Aşkı kesinlikle sabırsızlıkla bekliyorum. Kesinlikle sevimli olacak. Seni becereceğim.”
Ama Stehfest'i yapay penisle kışkırtması gereken sadece Manson değildi. Bunun tersine, aktörün önce seks oyuncağını ağzında gezdirmesi ve hızla plastik başlığı ısırması izleyenlerde şaşkınlığa neden oldu. Bir anlık sinirlenmenin ardından sinirler yeniden yatıştı ve basın toplantısı devam edebildi.
Basın toplantısında Eric Stehfest, Valentina Maceri'nin yaptığı bir açıklamayı da düzeltti. Moderatör bir soruda kendisinin ve eşi Edith'in artık birlikte olmadıklarını öne sürdü. Ancak TV yıldızı şunu açıkladı: “Ayrılmadım.”
Eric Stehfest daha önce Bild gazetesine eşinin evlerinden taşındığını ve şu anda üç kilometre uzaktaki bir at çiftliğinde yaşadığını söylemişti. Nedeni: “Komşularımızla çok fazla stres yaşıyoruz. Ayrıca ruhsal sorunlarım da evliliğimize ağır bir yük bindiriyor.” Stehfest'in açıkladığı gibi paranoid şizofreni hastası ve bu nedenle ayakta tedavi gören bir psikiyatri kliniğinde tedavi görüyor.