Eski dünya şampiyonu Rob Cross skandal jestini açıkladı

Beykozlu

New member
Ally Pally'deki Dünya Kupası sırasında

Eski dart dünya şampiyonu skandal jestini açıkladı

25.12.2024 – 21:56Okuma süresi: 1 dk.

Dart Dünya Kupası'nda heyecan: Rob Cross kameraya müstehcen bir jest yaptı.

Resmi büyüt

Rob Cross: Dart Dünya Kupası'nda heyecan: Rob Cross kameraya müstehcen bir jest yaptı. (Kaynak: James Fearn)

Rob Cross zaten Dart Dünya Şampiyonası'ndan elendi. Onun müstehcen bir hareketi tartışmalara yol açtı. Eski dünya şampiyonu şimdi bu konuda yorum yaptı.

Bu yılki Dart Dünya Kupası'nda favoriler şimdiden tükenmeye başladı. Pazartesi günü eski dünya şampiyonu Rob Cross'u vurdu. 2018 yılında turnuvayı kazanan 34 yaşındaki oyuncu, ikinci tur maçını Scott Williams'a 1-3 yenmişti. Sadece bu da değil, maç sırasında yaptığı rahatsız edici hareketle de dikkatleri üzerine çekti.

Ne olmuştu? Cross ikinci seti Williams'a kaybetmişti. Bu arada sahneden ayrılırken sağ elini ağzına doğru kaldırdı, kısa bir süre ileri geri hareket ettirdi ve aynı zamanda dilini yanağının iç kısmına bastırdı. Açıkça müstehcen bir hareket. Cross'un bu hareketiyle neyi kastettiği tam olarak bilinmiyor.

Ancak ilgili kişi bu konuda yorum yaptı. Instagram'da kendisinin bir fotoğrafına başlık yazdı: “Performansımdan ne kadar rahatsız olduğumu menajerime işaret ettim. Eğer birisini rahatsız ettiysem özür dilerim.” Eski dart dünya şampiyonu şunları da yazdı: “Büyük dostum Scott Williams'a yenildiğim için büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Turnuvanın geri kalanında iyi şanslar.”