semaver
New member
Fiona Erdmann sosyal medyada bir prömiyer yapıyor: İlk kez partnerini gösteriyor ve aynı zamanda ona dokunaklı bir aşk ilanı adadı.
Fiona Erdmann, Instagram’da düzenli olarak 430.000’den fazla takipçisine Dubai’deki hayatı hakkında bilgiler veriyor. Ayrıca ortağı Mohamed ve oradaki iki çocuğu hakkında da çok konuşuyor. Ama her zaman gizli tuttuğu bir şey var: ailesinin yüzleri. Bunlar hep fotoğraflarda tanınmaz hale getirildi. Ancak tam da Sevgililer Günü için bir şeyler değişti.
Beş yılı aşkın bir ilişkinin ardından, eski “Almanya’nın bir sonraki top modeli” katılımcısı, partnerinin yüzünü ilk kez halka gösterdi. İki fotoğrafta birbirlerine sarılmışlar ve kameraya genişçe gülümsüyorlar. “Ahhh… işte burada. Sonunda artık seni saklamama gerek yok” diyerek hikayesinde bir dizi fotoğraf olduğunu duyurdu.
Erdmann, gönderisinin kendisinde erkek arkadaşına bir aşk ilanı adadı: “Beş yılı aşkın süredir birlikteyiz. Beş yıl içinde çok şey oldu. Çok ince şeyler yaşadık, çok şey yaşadık. ve her zaman yanımda olduğun yerde.”
“Sen benim kayamsın”
Tanıştıktan beş yıl sonra artık sadece ikisi değiller. “Artık yalnız değiliz ama sevgimizin yanı sıra bir aile olarak da büyüdük. Yeryüzünde iki harika çocuk, biri yukarıdaki bulutların üzerinde koruyucu.” “Koruyucu” söz konusu olduğunda Erdmann, iki yıl önce kaybettiği doğmamış bebeğinden bahsediyor olabilir.
Mo’suna hitap ederek yazmaya devam etti, “Sen benim kayamsın, sen benim ailemsin, sen benim koruyucumsun ve çocuklarımın delicesine seven babasısın! Hiçbir şey beni senin kollarında tutulmaktan daha güvende hissettiremez.”
Bu gönderiyle ikiniz için de yeni bir dönem başlıyor – çünkü artık partneriniz de toplum içinde sizinle birlikte görünecek. Artık kendi Instagram hesabına da sahip. Oluşturulmasından kısa bir süre sonra zaten 14.000’den fazla takipçisi vardı. Erdmann, “Gelecek her şey için birlikte yolculuğumuzu dört gözle bekliyorum” dedi.