Eski sevgilisi Adriano Salvaggio aldatıyor muydu?

semaver

New member
Klaudia Giez ile aşk draması

Hile mi yapıyordu? GNTM yıldızı erkek arkadaşından ayrıldı

28.12.2024 – 16:44Okuma süresi: 2 dakika

Adriano Salvaggio ve Klaudia Giez: Ayrıldıklarını duyurdular.

Resmi büyüt

Adriano Salvaggio ve Klaudia Giez: Ayrıldıklarını duyurdular. (Kaynak: IMAGO/Eventpress Kochan)

Klaudia Giez ve erkek arkadaşı Adriano Salvaggio artık bir çift değil. Eski GNTM adayı, Instagram'da eski erkek arkadaşına yönelik iddialarda bulunuyor.

Adriano Salvaggio ve Klaudia Giez iki yıldır birlikteydiler. Şimdi şaşırtıcı bir şekilde kendi yollarına gidiyorlar ve Instagram'da bir güller savaşı başlatıyorlar. Eski “Almanya'nın Yeni Top Modeli” adayı cumartesi günü Instagram'da “Başıma böyle bir şeyin geleceğini hiç düşünmemiştim. Gerçek aşka inandım ve hayal kırıklığına uğradım. Çok kırıldım” dedi.

28 yaşındaki Adriano Salvaggio'yu hayatının aşkı olarak tanımlıyor. “Ama görünüşe göre onun istediği bu değildi. Korkularım gerçek oldu.” Farklı görüş ve arzulardan bahsediyor. Açık veya bağlayıcı olmayan bir ilişkiye girmeye hazır değil. “Ben istikrar, geleneksel bir ilişki ve bir günlük evlilik ararken, bunu istemeyen ve beni aldatan bir partnerden bunu bekleyemem.” Daha sonraki bir gönderide, bunun ilk sadakatsizliği olmadığını iddia etti.

Klaudia Giez'in açıklamasının ardından Adriano Salvaggio da konuştu. Dün gece modeli aldattığı iddiasıyla çok sayıda mesaj alıyordu. “Klaudia ile artık ayrıldığımızı açıkça belirtmek isterim. Tatilleri birlikte geçirmediğimiz için birçok insan için bu en geç Noel'den beri açıktı.”

Eski “Aşk Adası” adayı, eski kız arkadaşının kendisini masum göstermeye çalışmasını eleştiriyor. “2023'te bana ihanet ettiği olaylar oldu. Bunu inkar etmek isterse elimde daha fazla kanıt olduğunu ikimiz de biliyoruz.” Aslında Klaudia Giez daha sonra bununla çelişiyor ve o dönemdeki olayların çoktan açıklığa kavuşturulduğunu, “çünkü hiçbir şey olmadığını” söylüyor.

29 yaşındaki oyuncu ayrıca Klaudia Giez'in Güllerin Savaşı'nı kamuoyuna duyurmasını da eleştiriyor. Adriano Salvaggio, ikilinin ayrı olduğunu ve onun gözünde “yanlış söylentiler yaymak veya abartılı davranmak için hiçbir neden olmadığını” söyledi.