semaver
New member
Kendi ülkesi Tunus'ta bir yıldızdı ve bir milyondan fazla insan onun hayatını Instagram'dan takip etti. Etkileyici Farah El Kadhi ise henüz 36 yaşında hayatını kaybetti.
Instagram'da hayatın güzel yanını gösterdi, takipçilerini gezilere çıkardı, onlara en son moda trendlerini ve güzellik tüyolarını sundu. Ancak şimdi Farah El Kadhi'nin hayranları bazı korkunç haberlerle uğraşmak zorunda: fenomen öldü. Bu hafta başında Malta'da henüz 36 yaşındayken hayatını kaybetti.
Anlattığına göre Farah El Kadhi daha önce Mykonos ve İtalya'ya gitmiş ve arkadaşlarıyla birlikte orada tatildeydi. Times of Malta'nın haberine göre Pazartesi sabahı sosyal medya ünlüsü limandaki bir yatta cansız halde bulundu. Hemen Msida'daki Mater Dei Hastanesine götürüldü, ancak orada öldüğü açıklandı.
Hiçbir harici yaralanma bulunmadı ve üçüncü şahısların sorumluluğu şu anda göz ardı ediliyor. Rapora göre Farah El Kadhi'nin kalp yetmezliğinden öldüğü varsayılıyor. Otopsi kesin ölüm nedenini belirleyecek. Arkadaşı Tunuslu sunucu Meriem Debbagh'ın Instagram'da yazdığına göre Farah El Kadhi uykusunda öldü.
TV yıldızı, “Kalbim kırık ve üzüntüm tarif edilemez. Kendimi çok kötü hissediyorum ve acımı ifade edecek kelime bulamıyorum. Arkadaşım olmadan hayat artık aynı değil” diye yazan televizyon yıldızı, merhuma şunları ekledi: “Çok dokundunuz. Birçok kişi senin sevgin ve nezaketinle yaşıyor ve çocukluğumuzdan beri seninle arkadaş olacak kadar şanslı olduğum için minnettarım.”
Etkileyicinin hayranlarının birçoğu da onun profilinde üzüntülerini dile getirdi. Farah El Kadhi'yi yalnızca Instagram'da bir milyondan fazla kişi takip ediyor. Son paylaşımlarının altındaki yorumlar dehşet ve taziye sözleriyle dolu.