Evan Rachel Wood’dan eski sevgilisi Marilyn Manson hakkında tüyler ürperten sav: ‘Oğlumu da taciz edeceği tehdidini savurdu!

Beykozlu

New member
TÜYLER ÜRPERTEN ARGÜMAN DAVA DOKÜMANLARINDA
Evan Rachel Wood, üç yıla yakın bir süre ilgi yaşadığı eski sevgilisi, müzikçi Marilyn Manson’ın kendisini taciz ettiğini bu yıl toplumsal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu. Ancak bu mevzudaki gelişmelerin yalnızca bununla hudutlu olmadığı, işin içine Wood’un 8 yaşındaki oğlu Jack’in de karıştığı ortaya çıktı. Bu tüyler ürperten tez, Evan Rachel Wood ile eski eşi Jamie Bell’in velayet davasındaki resmi evraklarda ortaya çıktı.

VAHİM TEHDİT
Bu evraklara göre 34 yaşındaki Evan Rachel Wood’un eski sevgilisi Marilyn Manson’ın “oğlunu da taciz ederim” tehdidine başvurduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Wood da ek güvenlik tedbirleri almak zorunda kaldı. Wood, evvel Los Angeles’tan Nashville’e taşındı. daha sonra da konutuna kurşun geçirmez camlar taktırdı, çelik bir kapı yaptırdı. Dokümanlarda Wood’un “Oğlumun güvenliğinden telaş ediyordum. O şahıstan çok korkuyordum” kelamları de yer alıyor. Bu evraklarda direkt isim belirtilmese de Evan Rachel Wood’un eski sevgilisi Marilyn Manson’ı kast ettiği biliniyor.

‘İNTİKAM ALMASINDAN KORKUYORUM’
Evraklarda Wood’un “Onun yüzünden fecî fizikî ve duygusal travmalar yaşadım. Aleyhine söz verdiğim için bana, oğluma ve ailemin başka üyelerine ziyan vererek benden intikam almasından korkuyorum” kelamları de yer alıyor.

‘OĞLUMUN CAN GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE’
Bütün bu savlar yollarını ayıran Jamie Bell ile Evan Rachel Wood’un 8 yaşındaki oğulları Jack’in velayeti için karşı karşıya geldikleri davanın evraklarında yer alıyor. Jamie Bell, Wood’un tüm bu tezlerinin gerçek olduğunu, hoş oyuncunun mevt tehdidi aldığını ve oğulları Jack’in onun yanında kalması halinde can güvenliğinin tehlikeye gireceğini argüman ediyor.

VELAYET İÇİN GAYRET EDİYORLAR
Evan Rachel Wood ile küçük bir oyuncuyken rol aldığı Billy Elliot isimli sinemayla ismini duyuran Jamie Bell 2012 ile 2014 içinde evli kaldı. Çiftin Jack isminde 8 yaşında bir oğlu bulunuyor. Boşanan Bell ile Wood bir müddetdir Jack’in velayetini almak için yasalar önünde karşı karşıya geliyor.

TOPLUMSAL MEDYADAN DUYURDU
Evan Rachel Wood ile Marilyn Manson 2007 ile 2010 içinde bağ yaşadı. çabucak sonrasında ayrıldı ve Jamie Bell ile evlendi. Lakin Wood bu yılın şubat ayında senelerca Manson’ın tacizine uğradığını itiraf etti bir toplumsal medya paylaşımında. Wood, Instagram sayfasında paylaştığı iletide ” Istismarcımın ismi Brian Warner, dünyanın bildiği ismiyle Marilyn Manson” diye başladı ve ünlü müzisyenin kendisini senelerda müthiş bir biçimde taciz ettiğini yazdı.

GENÇLİK YILLARINDAN İTİBAREN…
Evan Rachel Wood bildirisini “İlk gençlik senelerımdan beri beni fecî bir biçimde taciz etti. Beynim yıkandı ve teslimiyetçi davranmam için manipülasyona uğradım” diye sürdürdü.Wood bildirisinde senelerca şantaj ve iftira endişesiyle konuşmadığını belirterek artık sessiz kalmayacağını ekledi. Marilyn Manson’ın, öteki hayatları da mahvetmesini engellemek istediğini vurgulayan Wood “Bu tehlikeli adamı ifşa etmek için, o fazlaca mahvetmeden birfazlaca sanayiyi nazaranve çağırmak için buradayım” diye yazdı. Evan Rachel Wood, artık daha fazla sessiz kalmayacak biroldukca kurbanın yanında duracağının da altını çizdi.

‘HER GÜN ONUNLA İLGİLİ FANTEZİLER KURUYORUM’ DEMİŞTİ
Onun bu argümanlarından birkaç gün daha sonra gerçek ismi Brian Hugh Warner olan Manson’ın yıllar evvel verdiği bir röportajda sarf ettiği rahatsız edici kelamlar de bir daha gündeme geldi. Marilyn Manson ile Evan Rachel Wood’un münasebetinde basına da yansıyan iniş ve çıkışlar olmuştu. 2007 yılında birlikte olmaya başladıklarında Wood 20, Marilyn Manson da 36 yaşındaydı. Vakit zaman ayrılıp barışan çiftin ortalarının berbat olduğu bir periyotta Marilyn Manson, bir röportaj vermiş ve Wood ile ilgili tüyleri diken diken eden kelamlar sarf etmişti.
Daha evvel de hakkında, bayana yönelik şiddet ile ilgili suçlamalar bulunan Manson, 2009 yılında Spin ile yaptığı bir röportajda her gün Evan Rachel Wood’un başını balyozla parçalamakla ilgili fanteziler kurduğunu anlattı. Marilyn Manson birebir röportajda, Evan Rachel Wood ile birlikte olduğu devirde kendisini tam 158 sefer jiletle doğradığını ve bu türlü onun kendisine ne kadar büyük acı verdiğini göstermek istediğini de vurgulamıştı.

EMSAL SUÇLAMALAR GELDİ
Evan Rachel Wood’un toplumsal medya hesabından senelerca Marilyn Manson tarafınca taciz edildiğini açıklayıp artık bu mevzuda sessiz kalmayacağını duyurmasından daha sonra dört bayan daha müzisyene misal suçlamalar yönetti. Ashley Walters ve Sarah McNeilly isimli modeller ile Ashley Lindsay Morgan ve ismini yalnızca Gabriella olarak açıklayan bir öbür bayan da Manson tarafınca taciz edildiklerini ve fizikî şiddet uygulandığını argüman ettiler. Bu bayanlardan Ashley Lindsay’in fotoğrafçı olduğu ve bir periyot Marilyn Manson’ın asistanı olduğu söz edildi.

‘GERÇEĞİ ÇARPITIYORLAR’
Bu ortada Marilyn Manson da bu suçlamalara karşı sessizliğini bozdu. Evan Rachel Wood’un savlarının “gerçekliğin dehşetli bir biçimde çarpıtılması” olduğunu ileri sürdü. Instagram sayfasından bir açıklama yapan 52 yaşındaki Manson, hayatının ve sanatının uzun vakittir tartışmaların odağında olduğunu belirterek “Ama benimle ilgili bu son savlar gerçeğin dehşetli bir biçimde çarpıtılması. Benim özel bağlantılarım, her vakit misal fikirde olduğum partnerlerle isteğe dayalı olmuştur” diye yazdı.

BURLESK DANSÇIYLA EVLİYDİ
Marilyn Manson 2005 ile 2007 içinde, gerçek ismi Heather Renée Sweet olan burlesk dansçı Dita Von Teese ile evliydi.

LINDSAY USICH İLE BİRLİKTE
Manson, geçen yıl da Lindsay Usich ile hayatını birleştirdi.

KATE MARA İLE EVLİ
Wood’un eski eşi Jamie Bell ise 2017’den bu yana Kate Mara ile birlkte.