“Evliliğimi mahvetti”

semaver

New member
Orman kampının kenarında olduğu iddia edilen ilişki, bir sonraki haraç talep ediyor. Iris ve Peter Klein’ın evliliğinden sonra Yvonne Woelke de ayrıldı.

“Ben Ünlüyüm – Beni Buradan Çıkarın!” dizisinin 16. sezonu. Aradan çok zaman geçti ama bu yılki orman kampıyla ilgili bir drama hala heyecan yaratıyor. Lucas Cordalis, Avustralya çalılıklarına katılırken, kayınpederi Peter Klein’ın Djamila Rowe’un Hotel Versage’deki arkadaşı aktris Yvonne Woelke ile ilişkisi olduğu söyleniyor. En azından Iris Klein kocasını bununla suçluyor. Ancak sanıklar her şeyi reddediyor.

imago görüntüleri 115459030
imago görüntüleri 115459030

Peter ve Iris Klein: Reality TV yıldızları 17 yıldır evliler. (Kaynak: www.imago-images.de üzerinden Eventpress RH)

Yvonne Woelke arkadaşıyla yaşıyor

Ancak, paylaştıkları evde kocasına dönüş aslında uzun sürmedi. “Bild”in haberine göre girişimci, eski “Almanya Güzeli”ni Hamburg’daki evden kovdu. Yvonne Woelke gazeteye “Evet, evden taşındım. Birkaç şey aldım ve bir bavulla arkadaşım Janina Youssefian’ın yanına gittim. Önce onun yanında kalacağım” dedi.

Oyuncu altı yıldır evli. Artık boşanmayla karşı karşıya kalabilirdi. Sonuç olarak, bunun için tek bir kişi suçlanacak: Iris Klein. 41 yaşındaki “Söylentileri ve fantezileriyle evliliğimi mahvetti” diye yakınıyor. Tıpkı karısı için savaşmak istediğini defalarca vurgulayan Peter Klein gibi, Yvonne Woelke de henüz ilişkilerinden vazgeçmek istemiyor. Ancak mutlu son için pek umudu yok: “İyi görünmüyor” diye itiraf ediyor.