Beykozlu
New member

Sergio Aguero, kalp rahatsızlığı nedeniyle kariyerini bir yıldan fazla bir süre önce bitirmek zorunda kaldı. Şimdi Arjantinli başka bir maç oynayacak.
Sergio Aguero futbol sahasına geri döndü. 34 yaşındaki oyuncu, Ekvador kulübü Barcelona Sporting Club için hazırlık maçında forma giyecek. Kulüp bunu sosyal medya kanallarında doğruladı. Aguero, sağlık kontrolünü başarıyla tamamladıktan sonra katılımını kendisi de duyurdu.
O sırada kulübü FC Barcelona ile iç sahada oynadığı bir maçta, Agüero, Ekim 2021’in sonunda sadece 41 dakika sonra nefes alma sorunları nedeniyle değiştirilmek zorunda kaldı. onun kariyeri.
“İyi yapıyorum”
Şimdi Agüero açıkladı: “Orada olmayı ve eğlenmeyi dört gözle bekliyorum.” Ve ayrıca: “Beni bir kardiyoloğa muayene ettirdim, çok iyiyim ve şimdiden antrenmanlara başladım.”
Aguero, Katar’daki Dünya Kupası’nda Arjantin milli takımına eşlik etti. Turnuva sırasında geri dönüşünü zaten biliyordu ama bunu bir sır olarak sakladı. Yeni kulübünün bazı taraftarları onu tanıdı ve Barcelona Spor Kulübü’nün kadro sunumu olan “Noche Amarilla”ya gelmesini istedi. Aguero, “Bu sürprizi bozmamak için sessiz kalmam gerekiyordu. 28 Ocak’ta forvet, aynı sunum kapsamında kısa süreli geri dönüşünü gerçekleştirecek.
Agüero, FC Barcelona ve Atlético Madrid’in yanı sıra 2011’den 2021’e kadar Premier Lig kulübü Manchester City için gol avına çıktı. . 390 maçta 260 golle kulübün rekor golcüsü.