Ex-Sports Direktörü Salihamidžić, Hoeneß ile uzlaşma hakkında konuşuyor

Beykozlu

New member
Bavyera'dan sonra

Salihamidžić Hoenß hakkında: “Bizi telaffuz ettiler”

02.04.2025 – 20:14Okuma Süresi: 2 dakika.

Hasan Salihamidžić ile Uli Hoeneß (sağda): İkisi uzun yıllar FC Bayern için birlikte çalıştı.

Resmi büyütmek

Hasan Salihamidžić ile Uli Hoeneß (sağda): İkisi uzun yıllar FC Bayern için birlikte çalıştı. (Kaynak: Frank Hoermann / Sven Simon / Ima-Images Resimleri)

Çalkantılı bir sezondan sonra Hasan Salihamidžić 2023'te FC Bayern'e gitmek zorunda kaldı. Şimdi fahri Başkan Uli Hoeneß ile bir telaffuz olduğunu bildirdi.

Antrenör Julian Nagelsmann'ın piyasaya sürülmesi, Thomas Tuchel'in taahhüdü ve son dakikada şampiyonanın kazanılması: 2022/2023 sezonu FC Bayern için çalkantılı ve sonuncusu Dernek spor direktörü olarak Hasan Salihamidžić'ti.

Köln'de çok geç kazanan bir golün ardından, oyuncular Bayern hem yönetim kurulu patronu Oliver Kahn hem de Salihamidžić ile katılacaklarını açıkladıklarında hala çimenlikte tezahürat ettiler. Her ikisi de önceden serbest bırakılmalarını zaten öğrenmişti. Ancak Kahn uzak dururken, Salihamidžić hala Köln'e gitti ve standlarda şampiyonluk unvanını alkışladı.

Yine de, “Brazzo” nun Bayern'i işlemek için hala biraz zamana ihtiyacı vardı. “Sport Bild” ile yapılan bir röportajda şöyle açıkladı: “FC Bayern ile barıştayım. Olan her şeyi sıralamak zamanımı aldı.”

Bavyera fahri başkanı Uli Hoeneß ile şimdi her şeyi netleştirdi. Salihamidžić, “Geçen Kasım ayında Uli Hoeneß ile Tegernsee Gölü'nde tanıştım.” Dedi. FC Bayern Player, “Önce koyun başı oynadık, eski arkadaşım Jens Jeremies ve Uli'nin oğlu Florian masadaydı. Bundan sonra Uli ve ben çiftler halinde kaldık ve konuştuk. Uli ve ben 25 yıldan fazla bir süredir arkadaşız.” Dedi.

Her zaman kulübe bağlı olacak ve oyuncu olarak ve Bayern'den sorumlu kişi olarak başarılarından gurur duyuyor. Salihamidžić, “FC Bayern kalbimde sonsuza dek kalacak. Tabii ki mümkünse her oyuna da bakıyorum.” Dedi.

FC Bayern'de sorumlu olmak “her zaman en basit ve en hoş iş değil” dedi. Ancak: “Sonuçta Bayern'de bu işlevde çalışmak çok eğlenceliydi.”