Ex Stefan Mross tarafından sergileniyor

semaver

New member

Anna-Carina-Woitschack ve Stefan Mross artık bir çift değiller. Yine de, şarkıcılar muhtemelen gelecekte birlikte çalışmaya devam edecekler.

Uzun süre hit sahnenin rüya çiftleri arasında yer aldılar, ancak evlilikleri başarısız oldu: Anna-Carina Woitschack ve Stefan Mross, birlikte altı yıl geçirdikten sonra Kasım 2022’de ayrıldıklarını doğruladılar. Her ikisi de hit endüstrisinde başarılı – ve eski ortaklar belli ki orada da birbirlerinden kaçmıyorlar.

30 yaşındaki oyuncu, bazı hayranların son zamanlarda hakkında spekülasyon yaptığı şeyi şimdi açıklıyor. Gelecekte ARD’de Stefan Mrose’un “Always Again on Sundays” programının bir parçası olmaya devam edecek mi? Ve olup olmadığı. Instagram hesabında şimdi şöyle diyor: “Bir sonraki TV tarihi. 23 Temmuz’da ‘Her Zaman Pazar’da saat 10.03’te ilk ya da Rust Arena’da CANLI YAYINDA görüşürüz. Dört gözle bekliyorum. ”

Woitschack ve Mross yeniden emin ellerde

Evliliklerinin sona ermesinin ardından hem Anna-Carina Woitschak hem de Stefan Mross yeniden alınır. Müzisyen, erkek arkadaşı Daniel ile olan yeni ilişkisini geçen Noel’de halka açıkladı. RTL’ye sosyal medyada tanıştıklarını açıkladı. “İleri geri yazdık ve ardından temas giderek daha fazla arttı. Kişisel ve özel olarak pek çok paralelliğimiz ve pek çok ortak yönümüz olduğunu fark ettik.”

Stefan Mross, eski Anna-Carina Woitschack’in eski yakın arkadaşı Eva Luginger ile ilişki içindedir. Luginger, “Aralık ayında sıcak bir şarap içeceğinde birbirimizi gördük. Sonra aramızda kıvılcımlar çaktı. Birlikte iyi gittiğimizi hemen anladım,” dedi Luginger, “Bild”e aşklarının başlangıcı hakkında daha fazla bilgi verdi. “Tabii ki Stefan’ı bir erkek olarak zaten çekici bulmuştum. Ama onu asla ele geçirmeyi düşünmedim. O zamanlar harika bir kocam vardı ve daha sonra ondan iyi ilişkilerle ayrıldım.”