Ex- “Tagesschau” sözcüsü Judith Rakers eskiden

semaver

New member
Eski “tagesschau” yıldızı

Judith Rakers, Ard'daki kariyerinden önce benziyordu

31 Ocak 2025 – 00:52Okuma Süresi: 2 dakika.

Judith Rakers: Profesyonelce yeni bir yol aldı.

Resmi büyütmek

“Tagesschau” sözcüsü Judith Rakers: Ocak sonunda haber formatında duracak. (Kaynak: ImaGo/Christoph Hardt)

Judith Rakers neredeyse 20 yıldır “Tagesschau” için kameranın önünde durdu. Ancak, haber sözcüsü zamanından önce ARD'de ünlüydü.

On milyondan fazla insan 2005'te ortalama 20: 00'de “Tagesschau” ya geçiş Judith Rakers, ekranlar üzerindeki haber programı ile ilk kez titredi. Almanların çoğu Newspotter'ı bilmeli. Moderatör ARD programından yaklaşık 20 yıl sürdü. Bugün son baskısını bir yıl önce denetledi.

Ayrıca ARD mesaj sözcüsü olarak zamanından önce başka projeleri vardı. Judith Rakers kariyerine 2001 yılında radyoda başladı. 2004 yılında NDR'yi takip etti. Zaten bir buçuk yıl sonra ilk “Tagesschau” baskısı için kameranın önünde durdu. Bu resim çıkışından sadece iki gün önce çekildi.

Fotoğraf Hamburg'daki bir polo turnuvasında çekildi. Judith Raker'ın kot pantolonu ve beyaz bir blazer anlık görüntüde. Buna ek olarak, haber sözcüsü gümüş çanta ve renk eşleştirici bir eşarp gibi ışıltılı aksesuarları birleştirdi. Kayıt sırasında 29 yaşındaydı.

Instagram profilinde de eski bir anlık görüntü var. Judith Rakers, küçük bir kız olarak uyuyan bir güzellik olarak gizlenmiş olduğunu gösterir. Şubat 2018'de “Çocukluk Anıları” ve “Karnaval”, “80'ler” veya “Utangaç Kız” gibi hashtag'ler yazdı.

Kayıt alındığında Judith Rakers'ın kaç yaşında olduğu bilinmemektedir. Moderatör 1976'da Paderborn'da doğdu. Kuzey Ren-Westphalia'daki küçük Bad Lippspringe kasabasında bekar babasıyla büyüdü. Bugün Hamburg'un eteklerinde bir at, kediler ve tavuklarla yaşıyor.

Kocasından boşanmadan sonra ülkeye taşınmaya karar verdi. O zamandan beri, neredeyse iki yıl önce MDR talk show “Riverboat” da moderatörler Kim Fisher ve Matze Knop'a söylediği gibi hayatı tamamen değişti.

“Beş yıldır kırmızı halıya gitmedim,” dedi o zamanlar. “Akşamları paslı bahçe sandalyemde kamp ateşinin etrafında oturabildiğimde çok rahat hissediyorum, sadece üstümdeki gece gökyüzü. Bu beni inanılmaz derecede mutlu ediyor. Herkes kendi yollarını bulmalı, benimle.” Gelecek yıl, Judith karakteri 50. doğum gününü kutlayacak.