Ezeli rekabet, ebedi dostluk! Ali Koç ve Burak Elmas yemekte bir ortaya geldi

Beykozlu

New member
İki rakip kulübün liderini bir arada yemek yerken nazarannler küçük bir şaşkınlık yaşayarak, gözlerine inanamadı! Sanki iki kulüp içinde yeni bir mutabakat mı geliyor diye düşünenler olmuş, çabucak merakları gidereyim! Ali Koç ve Burak Elmas, gençlik senelerından beri arkadaş. Tıpkı etrafın gençleri olan iki lider, rakip grupları tutsa da futbol tutkuları niçiniyle yakın arkadaş olmuş. Yani ortalarındaki rekabet ezeli olsa da dostlukları ebedi…

Doğum müsaadesi bitti! Ekranlara dönüyor

En son 2019 yılında “Bizim Hikaye” dizisiyle ekranlarda olan Hazal Kaya, bebeği Fikret Ali’nin doğumuyla orta verdiği televizyona geri dönüyor.

Ekranların sevilen oyuncusu Hazal Kaya’nın annelik müsaadesi bitti! Şubat 2019’da ömrünü meslektaşı Ali Atay ile birleştiren Kaya, kasım ayında anne olmuştu. Oğlu Fikret Ali’yi kucağına aldıktan daha sonra setlere orta veren hoş oyuncu, en son dünyaca ünlü “Shameless” dizisinin adaptasyonu “Bizim Hikaye” ile ekranlardaydı.

İKİ DİZİYLE GELİYOR
Fikret Ali’yi büyüttükten daha sonra işe dönen Hazal Kaya, dijital platformda yayınlanacak olan “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisi için kamera karşısına geçmişti.

Kaya, ayrıyeten bu dönem bir televizyon dizisiyle de ekranlarda olacak. Önümüzdeki haftalarda çekimleri başlayacak dizide, geçmişte fazlaca zorluklar yaşayan ve bir kaza daha sonrasında geçmişinden kurtulmak için hafızasını kaybetmiş rolü yapan birisini canlandıracak.
Ayrıyeten aldığım duyumlara bakılırsa; “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisi daha birinci dönemi gösterilmeden, yayıncının isteği üzerine ikinci dönem için sete çıkacakmış. Hazal Kaya, belirli ki verdiği ortadan daha sonra bir daha ekranlarda fırtına üzere esecek!

Eğitim için Amerika’yı seçti

STFA İdare Şurası Üyesi Sezai Taşkent ve Mine Kalpakçıoğlu’nun oğulları Kaan Taşkent eğitim için Amerika’yı seçti.

1789’da kurulan, Amerika Birleşik Devletleri’nin en esaslı üniversiteleri içinde olan Georgetown Üniversitesi’nde eğitim almak için birinci adımını atan Taşkent’i, bu memnun gününde annesi Mine Kalpakçıoğlu ve babası Sezai Taşkent de yalnız bırakmadı.

İsviçre’deki Aiglon College’den mezun olan Kaan Taşkent, hobi olarak başladığı müzik hayatında hatırı sayılır DJ’ler içinde yer almaya başlamıştı.

Sinemanın uygunlaştırıcı gücü birleştirdi

19-24 Ağustos tarihleri içinde benim de katıldığım, Çeşme’de gerçekleşen Türkiye’nin birinci sürdürülebilir tertibi “Kıyıdan Kıyıya Türkiye-Yunanistan Sinema Festivali”, sinemanın güzelleştirici gücüyle birlikte karbon ayak izimizi azaltmayı hedeflerken iki yakayı birleştirdi. Çeşme Belediyesi, Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve İzmir Sinema Kültür ve Eğitim Derneği iş birliğiyle düzenlenen şenlik, çeşitli etkinliklere sahne oldu.
Ünlü oyuncu Gizem Erman Shalbukildı’nın sanat direktörlüğünü üstlendiği şenlikte, dört gün boyunca her sabah Çeşme’nin farklı bir kıyısında, kıyı paklığı yapıldı. Gündüzleri oyunculuk ve sürdürülebilir ömür üzerine atölyeler gerçekleşti. Türkiye ve Yunanistan’dan seçilmiş altı uzun metraj sinemanın de gösterimi yapıldı.

Emrah Özdemir – Gizem Erman Shalbukildı – Azra Deniz Okyay