Fàbregas Como – Leipzig ve Bayer'da bırakıldı

Beykozlu

New member
Bundesliga kulüpleri için damperler

U -Turn? Leverkusen'in koçluk araması devam ediyor

13.05.2025 – 15:38Okuma Süresi: 2 dakika.

CESC Fàbregas: Como ile A'da kalmayı başardı

Resmi büyütmek

CESC Fàbregas: Como ile A serisinde kolayca kalmayı başardı. (Kaynak: IPA Sport/ABACA/Ima-Images Resimleri)

Geleceği hakkındaki çelişkili açıklamalara göre, İtalya'dan bir rapor şimdi görünüşe göre ışığı karanlığa getiriyor. Cesc Fàbregas'ın karar verdiği söyleniyor.

Eski dünya ve Avrupa şampiyonu Cesc Fàbregas çevresindeki söylentiler son zamanlarda çok şey çizdi. Almanya ve İtalya'dan gelen medya raporları, eğitmenden Bundesliga'ya olası bir değişiklik hakkında spekülasyon yaptı. Bayer Leverkusen ve RB Leipzig, ilgili taraflar olarak kabul edildi. Ancak, Sky Italia'ya göre, 38 yaşındaki Como 1907'de kalmaya karar verdi.

İtalyan Birinci Bölüm Kulübü, görünüşe göre sadece kısa sürede değil, İspanyol ile planlamaya devam ediyor. Fàbregas'ın 2028 yılına kadar bir sözleşmesi var. Rapora göre, ortak gelecek hakkında olumlu tartışmalar var. Maaştaki bir artış da bir sorun olmalıdır.

Antrenörün olası bir veda ile ilgilenmesi, Cagliari'nin 3-1 başarısından sonra hafta sonu kendi ifadeleri tarafından desteklendi. Fàbregas, kulüple olan duygusal bağdan bahsetmişti – ve aynı zamanda kalmaya devam edip etmeyeceğini açık bıraktı.

İspanyol son düdüğünden sonra, “Ne olacak, bana verdiği şey için her zaman kulübe minnettar olacağım. Como'nun etrafında inşa edilen şeyle gurur duyuyorum. Bir miras bırakmak istiyorum. Benden sonra gelen kişi güçlü bir kulüp bulacak.”

İspanya 2010 ve 2008 ve 2012 Avrupa Şampiyonu ile dünya şampiyonu olan Fàbregas, Como'yu bu sezon A serisinin sürpriz bir takımı olarak şekillendirdi. Kişisel geleceği ve duygusal faktörlerin önemi hakkındaki sorulara belirsiz bir şekilde cevap verdi: “An gelirse, bir şeyler ilan edeceğiz.”