Favori olarak mı oynadınız? Orman yıldızı final sınavını kırar

semaver

New member
Yedek olarak ormana geldi ve orman tacının favorisi oldu. Ancak finalde Djamila Rowe çok önemli bir hata yaptı.

Djamila, özeni, özgünlüğü ve hayatından bahsettiği dokunaklı açıklığıyla TV izleyicilerinin kalbini fethetti ve taçta bir favori haline geldi. Günlük t-online anketinde makyöz her zaman zirvedeydi. Ancak finalde, geçen yıl sözde favori zafere mal olan testte hata yaptı: akvaryum.

“Yakışıklı Prens” adayı Manuel Flickinger, 2022 finalinde bu sınavı kırmıştı ve sonunda Filip Pavlovic sezonu kazandı. Şimdi, dalgıç gözlüğü ve şnorkel ile donatılmış olan Djamila, aşağıdan yavaş yavaş su, yılanbalığı, kerevit, su örümcekleri ve kurbağalarla dolan cam kaba başını sokmak zorunda kaldı.

Djamila Rowe için iki şans

Djamila daha önce “Sorun yaşadığım tek şey su, yoksa her şeyi yaparım” demişti. Korkusuna rağmen meydan okumayı kabul etti, ancak panik çok büyük oldu: 55 yaşındaki acil durum cihazını birkaç saniye sonra çekti ve böylece testi durdurdu. “Ağzımda çok su var,” diye açıkladı. Ama bir sürpriz vardı: “Tekrar denemek ister miydin?” Sonja ona ikinci bir şans teklif etti. Djamila yine kabul etti, yine su miktarından dolayı başarısız oldu.

Djamila Rowe im Orman Akvaryumu.
Djamila Rowe im Orman Akvaryumu.

Djamila Rowe “Orman Akvaryumu”nda. (Kaynak: RTL)

Makyajcı, “Burnuma su geldi, artık nefes alamıyordum. Burnum çok küçük, dar ve o da yapılıydı – ağzım çalışıyor ama sorun burundaydı. Beni çok rahatsız ediyor” diyen makyajcı, şunları kaydetti: sanatçı kızgın İyi niyeti sonucu değiştirmedi: sıfır yıldız, üç finalist için meze yok ve Djamila için şekerleme ve içki yok.

İzleyiciler parçalandı

Bazı izleyiciler hayal kırıklığına uğradı. Twitter’da “Galibiyet bu kadar, Djamila”, “Ve Djamila tacı kumarda kaybetti… çok kötü” veya “Başarısız oldu. Benim için kraliçe yok” okundu. Pek çok hayran finalisti desteklemeye devam etti: “Mücadele etti, bunun için hakkını teslim ediyorum”, “Djamila, bu fena değil! Hala bizim kraliçemizsin” veya “Denedi ve önemli”, makyajı alkışladılar. yukarı sanatçı

Eş finalist Gigi Birofio da öyle gördü. Djamila, başarısızlığı için ondan ve Lucas Cordalis’ten özür dilediğinde, şunu açıkça belirtti: “Artık hiçbir şey kanıtlamasına gerek yok, burada yeterince kendini kanıtladı. O, tanışma ayrıcalığına sahip olduğum en güçlü kadınlardan biri.”

Reality yıldızı, sınavında ana yemekler için yarıştı, tatlıdan Lucas sorumluydu. Her ikisi de teslim edildi ve üç veya dört yıldız aldı. Son metrelerdeki performanslarıyla Djamila’yı geçip geçemeyeceklerini nihai karar gösterecek.