Beykozlu
New member
FC Bayern'de şu anda pek çok oyuncu mevcut değil. Bazı hücum oyuncuları da dahil. Bu yüzden patronlar muhtemelen çeşitli seçeneklere bakıyor.
Serge Gnabry'den sonra Kingsley Coman da FC Bayern'de haftalarca forma giyemeyecek. Bunun patronları çeşitli seçenekleri incelemeye sevk ettiği söyleniyor. Sky TV kanalına göre, yaza yeni katılan Bryan Zaragoza'nın kışın FC Granada'dan Münih'e getirilmesi bir olasılık. İspanyol oyuncu 2023'ün sonunda Münih'te sözleşme imzalamıştı ve yaz aylarında rekor şampiyonlar arasına katılacak.
FC Bayern yönetimi bu fikir hakkında Granada yönetimini bilgilendirdi ancak henüz bir teklifte bulunmadı. Transfer dönemi perşembe akşamına kadar açık.
Transfer için konuşan
Bild'in haberine göre Serge Gnabry, yaklaşık üç hafta boyunca FC Bayern'de forma giyemeyecek. Milli oyuncunun birkaç aylık aradan sonra eski formuna dönmesinin ne kadar zaman alacağını zaman gösterecek. Kingsley Coman'a gelince, Fransız'ın tekrar müsait olması muhtemelen en az iki ay alacak.
İki kanat oyuncusu, Leroy Sané ve Mathys Tel hâlâ mevcut, ancak teknik direktör Thomas Tuchel'in genç oyunculara güvenmek zorunda kalabileceği için genel anlamda kalite eksikliği var. Bayer Leverkusen'e karşı bir buçuk haftanın en iyi maçı göz önüne alındığında, bu durum baskıyı artırabilir.
Transfere karşı ne söyleniyor?
FC Bayern ile sözleşme imzaladıktan sonra Zaragoza “Bild”e şunları söyledi: “Sorumlularla yaptığım görüşmelerde transfer istediğimi ancak sezon sonuna kadar Granada'da kalmak istediğimi söyledim. Çünkü burası benim sevdiğim kulüp ve Ben gitmeden önce onların ligde güvende kalmalarını istiyorum.”
Ayrıca Bayern'in muhtemelen Granada'ya belli bir miktar ödemesi gerekecek. Sacha Boey ve Eric Dier'in transferleriyle Bayern, maaşlar da dahil olmak üzere şimdiden neredeyse 40 milyon euroluk yatırım yapmış oldu.
İki önemli hücum oyuncusu Gnabry ve Coman eksik olsa bile, Sané ve Tel'in yanı sıra Raphaël Guerreiro ve Alphonso Davies de Gnabry dönene kadar sol hücum kanadında teknik direktör Tuchel'in seçenekleri arasında yer alacak.