FC Bayern: Salihamidzic’in yeni oyuncu değişikliğiyle ilgili açık metni: “Bunu çözmeliyiz”

Beykozlu

New member

Devam eden sakatlık sefaleti FC Bayern’i meşgul etmeye devam ediyor. Sportif direktör Hasan Salihamidziç hâlâ iyimser ve yeni gelen bir oyuncuyu övüyor.

Spor direktörü Hasan Salihamidzic, FC Bayern’deki mevcut sakatlık durumuna rağmen sezonun ikinci yarısının başlaması konusunda iyimser.

“Dünya Kupası’ndan önceki son on maç hepimize özgüven veriyor. Tabii ki planlanmamış bir veya iki sakatlığımız var ama bu da işin bir parçası. Bununla yaşamalı ve bununla başa çıkmalıyız, bunu çözmeliyiz.” Salihamidzic, Katar’daki antrenman kampının sonunda Sport1’e verdiği bir röportajda, “Ancak burada antrenman seanslarının bu kadar ateşli ve heyecanlı geçmesinden çok memnunum.”

Salihamidzic kaleci kararını açıkladı

Bir kayak turunda bacağını kıran Alman kaleci Manuel Neuer ve Fransa ile ilk Dünya Kupası maçında çapraz bağını koparan Lucas Hernández için sezon erken bitti.

Salihamidzic, Gladbach’tan Yann Sommer’in Münih’in tercih ettiği aday olduğu kaleci pozisyonunda halef arayışıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Sadece birkaç kez söylediğimi söyleyebilirim: İşimizi yapıyoruz ve bir başarı elde edeceğiz. bir noktada karar.”

“Daley sanki yıllardır bizimleymiş gibi eğitim aldı”

Salihamidzic’in kısa süre önce Hernández’in yerine Bayern Münih’e getirdiği yeni imza Daley Blind, eğitim kampında hemen bir izlenim bıraktı. Salihamidzic, “Daley yıllardır bizimle birlikteymiş gibi eğitim aldı. Fikir de buydu. Deneyimini ve zekasını masaya getirmesi,” diyor Salihamidzic: “Bize yardım edeceği konusunda çok iyimserim.”

Hatta “son yılların en iyi antrenman kampı”ndan söz eden Julian Nagelsmann, Hollandalı oyuncu hakkında da olumlu konuştu. Buna ek olarak, 32 yaşındaki oyuncunun ilk maçı Cuma günü (18:00) Münih’teki Bayern kampüsünde Red Bull Salzburg’a karşı oynayacağı ve bununla birlikte ilk kör randevusu açıklandı.

Nagelsmann, “Görüyorsunuz ki çok fazla tecrübesi var, top konusunda çok sakin. Bize iyi gelecek. Kendisi için planladığımız rolü kabul edecek ve bizim için çok önemli olacak” diyen Nagelsmann, ” Şu anda arkada çok fazla oyuncumuz yok ve her zaman mide ağrısı çekmeden oynayabilecek çok iyi alternatiflere ihtiyacımız var. Aklımızdaki transfer o olacak.”

“WM? Her birimiz bunu işaretledik”

Salihamidzic, Bayern’in tek hazırlık maçına ilişkin açıklama yaptı: “Salzburg’a karşı yapacağımız testi ve antrenman haftasını iyi değerlendirmek istiyoruz.”

Tam olarak bir hafta sonra, Bayern, Bundesliga açılışı için Salzburg’un kardeş kulübü RB Leipzig’de oynamak zorunda. Salihamidzic, “Leipzig’de hemen bizi zor bir görev bekliyor” dedi. “Gerçek bir üst düzey oyun olacak!”

Alman milli takımının hayal kırıklığı yaratan Dünya Kupası ön eleme turu, Bayern’de yalnızca küçük bir rol oynuyor. “tz” şirketinden Salihamidzic, “Birkaç görüşme yaptık ve sahip olduğumuz sorunları çözmeye çalıştık. Artık Dünya Kupası’nı büyütmemize gerek yok. Her birimiz bunu işaretledik,” dedi. .

46 yaşındaki futbolcu şöyle devam ediyor: “Şimdi tekrar çalışma moduna geçmeye çalıştık, yoğunluğu artırdık. Böyle olması lazım.”