FC Bayern'in Christoph Freund'u bir yardımcı olarak eylemde

Beykozlu

New member
“Gerçekten harika bir deneyim”

Bayern Spor Direktörü Ski-WM'de yardımcı olarak

09.02.2025 – 20:09Okuma Süresi: 1 dakika.

Christoph Freund: Kayak Dünya Kupası'nda yardım etti.

Resmi büyütmek

Christoph Freund: Kayak Dünya Kupası'nda yardım etti. (Kaynak: Image/Get Pictures/Harald Steiner/Ima-Images Resimleri)

FC Bayern Spor Direktörü Kayak Dünya Kupası'nda mı kullanılıyor? Doğru. Christoph Freund yardım etti.

“Bild” gazetesinden Christoph Freund, Saalbach-Hinterglemm'deki kayak Dünya Kupası'ndaki taahhüdüyle ilgili “Zorlu, ama aynı zamanda gerçekten harika bir deneyim” dedi. Erkeklerin ayrılması Pazar günü gerçekleşti ve sürpriz bir kazanan getirdi (burada gösteri hakkında daha fazla bilgi) – ve FC Bayern'in spor direktörü orada canlı ve sitede yardımcı oldu.

Tam olarak nasıl? Christoph Freund bir kayma olarak hareket halindeydi. Koşular arasındaki slaytlar, eğimin optimal durumda kalmasını ve tüm sporcuların benzer koşullar altında başlayabilmesini sağlar.

Freund ayrıca Pazar günü yaptığı iş hakkında şunları söyledi: “Her şeyden önce ne kadar dik ve buzlu olduğunu görebilirsiniz.” Sonra kendi performansını şaka yaptı: “Şikayet yok.” Görevinden sonra Freund, yarış boyunca kısa bir sohbet için gümüş madalya sahibi Vincent Kriechmayr ile de tanıştı.

Tesadüf yok, çünkü arkadaş Leogang'dan geliyor, Saalbach'tan sadece 30 dakika. Dünya Kupası'nda yardımcı olarak aktif olacağı, geçen yazdan beri belirlendi – Avusturya Kayak Derneği (ÖSV) ile yapılan bir toplantıda anlaştı.