FC Kurulu artık seçim için mevcut değil

Beykozlu

New member
FC Köln için 1.

FC tahtası artık rekabet etmiyor – ancak bir arka kapı açılabilir

12 Nisan 2025 – 11:38Okuma Süresi: 49 dk.

Imago Images 1003191221

Resmi büyütmek

Carsten Wettich, Werner Wolf ve Eckhard Sauren (VL). (Kaynak: Herbert Bucco www.imago-images.de)

Haberleri takip edin
Paylaşım Menüsü
Paylaş Makale

1. FC Köln, Katedral Şehri'nden futbol kulübüdür. T-Online'daki yeni etikette “Billy Keçi” ile ilgili tüm önemli mesajları bulacaksınız.

1. FC Köln'in hüküm süren kurulu Cumartesi günü emekli olduğunu açıkladı. Werner Wolf, Eckhard Sauren ve Carsten Wettich, artık başka bir dönem için üçlü olarak kullanılamayacaklarını açıkladılar. Mesaj, “Yoğun düşünceler ve konuşmalardan sonra – Werner Wolf, Carsten Wettich ve Eckhard Sauren – mevcut kompozisyonda bir yönetim kurulu ekibi olarak başka bir dönem için çalışmadığımız sonucuna vardık.” Dedi.

Ancak, üç yönetim kurulu üyesinden birinin yeni bir ekiple rekabet etmek istemesi durumunda üçlü bir arka kapı olabilir. Diyerek şöyle devam etti: “Çok açık ve yapıcı konuşmalarda, mevcut yönetim kurulunun her üyesine başka bir takımyıldızda Kurul ofisi için tekrar koşmanın açık olduğunu kabul ettik.” 1. FC Köln, 2025 sonbaharında yeni bir yönetim kurulu seçecek.

FC teknik direktörü Gerhard Struber, geçen hafta sonu Hertha BSC'ye karşı 0-1 kaybına kıyasla kadrosunun bir pozisyonda değiştirmek zorunda. Hafta boyunca, geri dönen Max Finkgräfe, SPVGG Greuther Fürth'e karşı Deplasman Gezisine girmeyen kaslı bir yaralanmaya maruz kaldı.

U21 orta saha oyuncusu Emin Kujovic'in Cuma akşamı profesyonel kadroda olduğu budur. 20 yaşındaki Struber'in beş kez bir parçasıydı, ancak 2. Bundesliga'da kullanılmadı. Fürth'de kendi bitki artık profesyonel çıkışını tekrar umabilir.

Finkgräfe'ye ek olarak FC, Finkräfe, Neo Telle (her ikisi de hasta), Jusuf Gazibegovic, Linton Maina (her ikisi de ayak bileği yaralanması), Luca Kilian (Crraciate Ligament Rupture) ve Jacob Christensens'e (eğitim açıklığı) ek olarak da eksik olacak.

10 Nisan 2025 Perşembe

1. FC Köln bu genci dört gözle bekleyebilir: Şu anda Viktoria Köln'e verilen El Mala, bu hafta Stuttgart'taki 2-1 galibiyetinde onuncu üçüncü bölümüne ulaştı. Bu tarihsel bir hedefti: tam 18 yıl ve 222 günde, kanat forvet şimdi on gol atan 3. Lig tarihinin en genç oyuncu.

Önümüzdeki sezondan FC için görünecek olan El Mala, 19. doğum gününde (o zamanlar Karlsruhe SC için) onda bir araya gelen Maydalar arası yıldız Hakan Çalhanoğlu'dan başka bir listeye liderlik etmiyor. Ulusal forvet Tim Kleindienst (Energie Cottbus için 19 yıl ve 174 gün), altı Bayern efsanesinde Thomas Müller (19 yıl ve 190 gün, Bayern Münih II için) takip ediyor.

FC Köln, Cuma akşamı Fürth'de Max Finkgräfe olmadan yapmak zorundadır. Çarşamba öğleden sonra basın toplantısında Gerhard Struber, “Maalesef Max kas yaralanması aldı, hafta sonu bizim için müsait olmayacak.” Dedi. Sol -Back Finkgräfe, uyluk ağrısı ile konferansta erken eğitimden çıkmıştı.

Yüzbaşı Timo Hübers de gastrointestinal enfeksiyonuna göre tekrar başarısız oluyor. Struber, “Bireysel olarak antrenman yapabilir ve önümüzdeki hafta takım eğitimine dönecek.” Ayak bileği problemleri nedeniyle Salı günü eğitimi durdurmak zorunda kalan Dejan Ljubicic ile Köln baş antrenörü tümü bildirebildi: “Dejo kısa bir anı vardı, ancak bugün tam olarak geri döndü.” Hiçbir şey yolunda durmamalı.

Greuther Fürth'teki Docut maçından önce 1. FC Köln eğitim haftası yeni endişelerle başladı. Dejan Ljubicic ve Max Finkgräfe Salı günü erken saatlerde kabine gitmek zorunda kaldılar. Buna ek olarak, sadece bireysel olarak eğitilen Kaptan Timo Hüber, gastrointestinal enfeksiyonu nedeniyle üst üste üçüncü oyunu kaçırmakla tehdit ediyor.

Ljubicic, Salı sabahı ünitedeki ayak bileği problemlerinden şikayet etti ve tedavi kırıldıktan sonra çimden çıktı. Avusturyalı geçen hafta zaten acı hissetmişti, ancak bir MRI muayenesi aslında berraklığa neden olmuştu. Finkgräfe de eğitim seansının bitiminden hemen önce sol uylukta tedavi edildi ve devam edemedi. Soruşturmalar beklemede.