Beykozlu
New member
Katar’ın çöl sıcağında gerçekleşen yarış, Formula 1 sürücüleri için adeta bir test deneyimine dönüştü. Pilotlardan bazıları yarıştan sonra şok edici şeyler bildirdi.
Sürücü bilincini kaybetme eşiğinde: Katar’daki Formula 1 yarışı pilotlardan şok görüntüler ve açıklamalara neden oldu. PS sporcuları turlarını 30 derecenin üzerindeki pist sıcaklığında ve neredeyse yüzde 80 nem oranında yapmak zorunda kaldı. Kokpitlerin bazılarında 50 derece sıcaklık ölçüldü. Pilotlar açısından sonuç muazzam bir su kaybı oldu. İyi eğitimli sürücüler bile kalın, yanmaz yarış kıyafetleri içinde fiziksel sınırlarına ve ötesine ulaştı.
Williams pilotu Logan Sargeant, sıcak yarış sırasında sürücülerin yaşadığı eziyetin ilk göstergesini verdi. 22 yaşındaki oyuncu, pit radyosunda birkaç kez kendisini iyi hissetmediğini bildirdi. Başlangıçta ilerlemeye çalıştıktan sonra yarışı erken bitirmek zorunda kaldı.
Çavuş zaten hafta başında soğuk algınlığı semptomlarından şikayetçiydi ve bu da arabada onun üzerinde daha fazla stres yaratıyordu. Pit alanına vardığında araçtan çıkmak için tamircilerinin yardımına ihtiyacı vardı. Daha sonra yapılan muayenede ciddi dehidrasyon ortaya çıktı.
Fernando Alonso ayrıca yarış sırasında takımına bir sonraki pit stopta üzerine su atıp atamayacaklarını sordu. Daha sonra, “Koltuğum yanıyordu ve sıcaktan sağ tarafımın yandığını hissettim” dedi.
Ocon arabada kustu
Pilotların üzerindeki baskının boyutu yarıştan sonra netleşti. Sargeant’ın takım arkadaşı Alexander Albon’un da tıbbi tedaviye ihtiyacı vardı. Ekip daha sonra onun çok uzun süre çok fazla ısıya maruz kaldığını söyledi. Esteban Ocon son turda pit radyosunda 15. turda arabada kustuğunu bildirdi. Yine de yarışı tamamladı ve sonrasında şunları söyledi: “Hiç böyle bir şey yaşamadım. Aslında fiziksel olarak iki yarış mesafesi bile koşmaya hazırım ama bu benim için çok fazlaydı.”
Yarıştan sonra birçok sürücü tamamen bitkin görünüyordu. Arabadan gelen bir kamera kaydı, Lance Stroll’ün Aston Martin’inden büyük zorluklarla çıkmayı nasıl başardığını ve ardından acil tıbbi yardım istemek için en yakın ambulansa koşarken nasıl sendelediğini gösteriyordu.
Muhtemelen birkaç sürücünün paylaştığı bir kader. McLaren pilotu Lando Norris’in açıkladığı gibi bazı meslektaşları yarıştan sonra baygınlık geçirdi. Norris’in takım arkadaşı Piastri, kariyerinin en zorlu yarışından bahsetti ve podyuma çıkmadan önce hemen yere yattı.
“Bayılacağımı sandım”
Mercedes pilotu George Russell, “Bayılacağımı sandım. Havanın bir fırın gibi bu kadar sıcak olması çılgıncaydı” diye şikayet etti. Stroll ekledi: “Bu çok saçma. Hızlı virajlarda bayıldım.” Valtteri Bottas yarışı “işkence” olarak nitelendirdi.
Ferrari sürücüsü Charles Leclerc dehidrasyonun neden olduğu benzer sorunları şöyle anlattı: “Çok iyi göremiyorsunuz, refleksleriniz çok daha yavaş. Vücudunuza pek çok şey oluyor ve bu da görüş mesafesinin zayıf olduğu durumlarda saatte 320 kilometre hızla hassas olmayı zorlaştırıyor.” artık başlangıçtaki kadar iyi değil.”
“Bu sıcaklıklar çok aşırı”
Buna göre sürücüler yarış sonrasındaki programa yönelik eleştirilerini dile getirdiler: “Bu çok tehlikeliydi” dedi Norris. “İnsanların bu kadar kötü durumda olması çok fazla. Hala bunun hakkında konuşmamız gerekiyor.” Titrek doğasıyla tanınan dünya şampiyonu ve yarış galibi Max Verstappen bile şunları söyledi: “Sanki saunada olmak gibi, çok sıcak.” Ve ayrıca: “Bunun antrenmanla hiçbir ilgisi yok çünkü hepimiz çok formdayız.” Vardığı sonuç: “Bakmalısınız, kesinlikle çok sıcaktı. Bu sıcaklıklar çok aşırı.”
Ancak sürücülerin gelecek yıl tekrar Katar’da araç kullanması gerekecek. Ancak 2024 yılı için Grand Prix’in 1 Aralık’ta, yani iki ay sonra, kış başında yapılması planlanmıyor. Herkes o zamana kadar sıcaklıkların yeterince düştüğünü umuyor.