Frank Buschmann, ikinci bölüm yorumunun eleştirilmesinden sonra yorumlar

Beykozlu

New member
“Her osuruktan büyük bir grup yapılır”

Buschmann, Köln eleştirisinden sonra Köln yorumlarına yorum yaptı

19 Mayıs 2025 – 22:56Okuma Süresi: 2 dakika.

Image Images 0258738994

Resmi büyütmek

Frank Buschmann: 60 yaşındaki 1990'larda basketbol yorumcusu olarak tanındı. (Kaynak: imago/rainer unkel/imago)

Frank Buschmann, Sky'daki ikinci bölüm konferansında hedefe biraz vurdu. Sosyal medyada eleştiri aldı. Şimdi ifade edildi.

Köln'ün üçüncü golü düştükten sonra Buschmann, kulübün gol marşına mikrofonda katıldı. 60 yaşındaki açıkça duyulabilirdi: “Kölle Alaaf, Alaaf! Kölle Alaaf.” Sahne canlı olarak yayınlandı ve özellikle sosyal medyada eleştiriye neden oldu. Örneğin bir kullanıcı şöyle yazdı: “Yüzüm utanç verici. Yine de tarafsız raporlamayıyor. Ama şimdi hedef marşı boyunca şarkı mı söylüyor?”

Şanzımandan bir gün sonra Buschmann kendini konuştu. Instagram kanalında, yorumcu önce hayranlarının çalışmaları hakkında ateşli tartışmalara verdiği için teşekkür etti. Sonra oyundan sahneye girdi: “Her osuruk genellikle büyük bir grup haline getirildi,” dedi Buschmann. Şarkı söylemek bunun bir örneğiydi.

Şöyle açıkladı: ” – Nasıl koydum – Gäfe benimle geçti çünkü bu atmosfere daldım. Her şey çok açıktı, FC yükseliyor.” Ruh halinin taşınması profesyonelce olmayabilir. Buschmann, “Bu yüzden bir sonraki genel bakıştan özür diledim, biraz garip çalışmış olabilecek Kaiserslautern hayranları.” Dedi. Ayrıca şöyle vurdu: “Ben Köln hayranı değilim, duyguların hayranıyım.”