“Gecenin Ortasında Facetime”

semaver

New member
Ant-Man and the Wasp: Quantumania, yılın ilk Marvel filmi. Röportajda başrol oyuncuları Paul Rudd ve Jonathan Majors ile yönetmen Peyton Reed zorluklardan bahsediyor.

Hollywood yıldızı Paul Rudd geçen Çarşamba günü t-online ile favori takımının Super Bowl zaferi hakkında yaptığı bir röportajda, neredeyse şaşırmış görünüyor ve hemen yüzünün her tarafı ışıldamaya başlıyor: “Teşekkürler, bu gerçekten harika bir duygu,” diyor. Rudd, “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” ekibinin geri kalanıyla birlikte Londra’da ve röportaj sanal.

“Quantumania”, süper kahraman Scott Lang namı diğer “Ant-Man” (Rudd) özel bir giysi yardımıyla mikroskobik veya devasa hale gelip karıncalarla iletişim kurabilen Marvel Evreni’nin 31. filmidir. Film perşembeden beri Almanya’da da sinemalarda. Yıldızlardan oluşan bir kadroya sahip olan kadroda Rudd’a ek olarak Michael Douglas, Evangeline Lilly, Michelle Pfeiffer ve Jonathan Majors yer alıyor.

Rudd, birkaç gün önce NFL finallerini kazanan sevgili Kansas City Chiefs futbolcularından Super Bowl tebrikleri almaktan çok mutlu. 53 yaşındaki gururla, “Oğlumla birlikte stadyumdaydım,” diyor, “ne oyun – ve bunu çocuklarınızla birlikte deneyimlediğinizde, daha iyisi olamaz.” Sonra film hakkında. “Quantumania”, tek tek filmlerin ve dizilerin birbirine bağlandığı, birbirinin üzerine inşa edildiği ve nihayetinde büyük bir finale doğru ilerlediği serinin “5. Aşaması”nın başlangıcıdır.

Canlı sohbet: Rudd (solda) ve t-online editörü David Digili sanal bir röportajda.
Canlı sohbet: Rudd (solda) ve t-online editörü David Digili sanal bir röportajda.

Iron Man, Captain America ve Thor karakterleri etrafında geçen ilk üç aşama, büyük finallerini 2019’da “Avengers: Endgame”de buldular, o zamanlar tema, kötü adam Thanos ile özel güçlerle donatılmış “Sonsuzluk Taşları” için mücadeleydi. 4. aşamadan bu yana, diğer süper kahramanlar başrolü üstlendi, şimdi konu, sonsuz sayıda gerçekliğin yan yana var olduğu ve tüm canlı varlıkların aynı sayıda “varyantının” olduğu “çoklu evren” ile ilgili.

“Zaman değerlidir”

“Quantumania”, görsel olarak şaşırtıcı bir şekilde tasarlanmış bir dünya olan “kuantum düzleminde” geçiyor. Her iki ön filmin de yönetmeni olan yönetmen Peyton Reed şöyle diyor: “‘Oz Büyücüsü’ veya ‘Yüzüklerin Efendisi’ndeki gibi kahramanlarımızın keşfettiği bu dünyaları yaratmayı çok sevdim. Yepyeni, alışılmadık bir ortama giriyorlar ve yeni tanışıyorlar. yol boyunca karakterler – ve bir savaşın ortasında tökezleyin. Hepsini dengelemek ve onu yürütmek büyük bir zorluktu.”

Filmdeki önemli bir motif zamandır: Lang, önceki filmlerdeki olaylar nedeniyle, filmde (Kathryn Newton tarafından canlandırılan) şu anda 18 yaşında olan küçük kızının beş yılını kaçırdı ve kaybedilen zamanın yasını tutuyor. Rudd, “Zaman değerlidir” diyor. “Scott’ın tek istediği kızıyla daha fazla zaman geçirmek.”

Sonra duygulanıyor: “İşimde bazen uzun süre evden ayrı kalıyorum, şu anda olduğu gibi, çünkü filmin tanıtımını yapıyorum. Evde parçası olmak istediğim, sevdiğim şeyler var. tecrübe etmek.” Rudd kişisel bir anekdot paylaşıyor: “Örneğin, birkaç gün önce kızımın bir okul projesi sunması gerekiyordu. Tabii ki orada olamadım, bu yüzden gecenin bir yarısı karımla Facetime yaptım, böylece bazılarını görebildim. Bunun gibi Şeyler beni Scott Lang’a bağlıyor çünkü çocuğuyla çok fazla zaman kaçırdığı için o kadar pişmanlık duyuyor ki.”