Beykozlu
New member

Angelique Kerber, Şubat ayında ilk kez anne oldu. Alman tenisçi şimdiden geri dönüşü için çalışıyor.
Üç Grand Slam galibi Angelique Kerber, 2024 sezonunun başında Avustralya’daki tenis turuna geri dönmek istiyor. İlk kez Şubat ayında “Bild am Sonntag” annesi olan Kerber, “açık hedefinin” Avustralya Açık olduğunu söyledi: “Melbourne’deki Grand Slam turnuvasına yeniden katılmak bir rüya olurdu.”
Kerber, önümüzdeki yılın başında Avustralya’daki hazırlık turnuvalarına geri dönmeyi planlıyor, bu turnuvaya Birleşik Kupa ve dolayısıyla Almanya için bir başlangıç da dahil olabilir. Kerber, Paris’teki 2024 Olimpiyat Oyunları için de çalışıyor. 2016’da Rio de Janeiro’da teklerde gümüş madalya kazanmıştı.
“Sadece oynamak için gelmiyorum”
Uzun araya rağmen Kerber’in golleri hala yüksek. “Sadece oynamak için geri dönmek istemiyorum. Bu yanlış bir tutum olur,” dedi: “Bu yüzden şimdi formda kalmaya zaman ayırıyorum. Muhtemelen bu yıl Wimbledon ve ABD Açık’ta da oynayabilirim.” , ama hayal ettiğim seviyede değil.”
Şubat ayının sonunda Kerber, kızı Liana’yı doğurdu. Eski dünyanın bir numarası şimdi geri dönüşü için yeniden eğitim alıyor. “Her şeyden önce, vücudumun antrenman yüküne tekrar alışması için ilk aşamada çok fazla kondisyon. Polonya’da, akademimde şimdiden birkaç topa vurdum.”
Kerber’in 2021’de düzenlenmesine yardım ettiği ve kazandığı Bad Homburg’daki çim turnuvasının kenarlarında, dünyada ilk kez sahada “daha yoğun bir birimi” tamamladı, kazandı.