semaver
New member

Şarkıcı anti-Semitizm iddialarını icat etmeyi itiraf etti. Şimdi Gil Ofarim tekrar görünmek istiyor. Ona bir sahne teklif edilmesi kafasına rastlar.
Son yıllarda en büyük müfettişlerden birini sağladı. Ekim 2021'de Gil Ofarim, duygusal bir Instagram videosunda bir Leipzig otel yöneticisinin Davut zinciri ve ilgili Yahudi inancı nedeniyle ayrımcılığa uğradığını iddia etti.
Müzisyenin klibi viral hale geldi, aylarca anti -semitizm kurbanıydı. Kasım 2023'te bir duruşma açılıncaya kadar: Bu bir yalandı. Gil Ofarim her şeyi icat ettiğini itiraf etti. Bir karşılaştırmayı kabul etti – ve daldı. Sadece aylar sonra şarkıcı sosyal medyaya geri bildirdi.
“Hayat adım adım devam ediyor,” diye yazdı 42 yaşındaki çocuğu o sırada ve müzikal geri dönüşünü duyurdu. Şimdi Gil Ofarim sahneye geri dönüyor ve yıllardır ilk konserini veriyor. Perşembe günü saat 20.00'de Bochum Club Matrix'te görünüyor. Orada yeni single “Time of Time” da dahil olmak üzere “kariyerinden seçilmiş klasikler” oynamak istiyor.
Gil Ofarim'in Instagram hakkındaki duyurusu kargaşaya neden olmuştu. Makalenin yorumlarında da organizatörde eleştiri vardı. Matrix Club Genel Müdürü Dirk Zimmer müzisyenin arkasında. “Herkes ikinci bir şansı hak ediyor,” diye vurguluyor T-online'daki görünümden kısa bir süre önce. Gil Ofarim “hayatındaki diğer kişiler gibi yalan söyledi”. Bir ceza aldı ve bunun için para ödedi.
Şarkıcı zaten Matrix'te genç ve yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Geri dönüş konseri için ona yaklaştığında kabul etti. Dirk Zimmer, “Her zaman bütüne karşı tarafsızız,” dedi. Şahsen, hiç kimse onu karar için eleştirmedi, “elbette internet ve sosyal medyanın anonimliği nedeniyle çok farklı görünüyor”, kulüp patronu.
Geçmişte olduğu gibi çoğunlukla iyi olmak yerine, yakın zamanda çevrimiçi olarak mevcut çok sayıda olumsuz yorum var à la “Gil Ofarim'i bir sahne nasıl sunabilirsiniz”. “Her şey çok korkaktı,” diyor Dirk Zimmer. Ancak, korkamaz. “Soruşturma ve tehditler beni 27 yıl süren klut işinden sonra en ufak bir şekilde etkilemiyor. Sadakat için 'Şimdi gittikçe daha fazla' her şeyi çekiyoruz,” diye açıklıyor. Perşembe akşamı protesto veya boykot beklemiyor.