semaver
New member
Heidi Klum'u kendine ikna etmek istiyordu. Ancak Markus Söder'in kızı Gloria-Sophie Burkandt, “Almanya'nın Yeni Top Modeli” yarışmasının bir sonraki turuna çıkamadı.
Model adayları her yıl “Almanya'nın Yeni Top Modeli” (GNTM) adlı oyuncu seçme şovunda şanslarını denerler. Gloria-Sophie Burkandt'ın da bir zamanlar Heidi Klum'un önünde parlamak istediğini şimdi ortaya koyuyor. Ancak Bavyera Başbakanı Markus Söder'in 1.85 metre boyundaki kızı sıralandı.
Deneyimini Münih'teki Blue Panther – TV & Streaming Ödülü'nde “Bild” gazetesine bildirdi. Buna göre, şu anda 25 yaşında olan oyuncu, 2015 yılında 16 yaşındayken GNTM'ye bir fotoğrafla başvurdu ve aynı zamanda ProSieben şovunun yapım ekibi için bir koşu gösterisi yapmak zorunda kaldı.
Görünüşe göre fırsat iyiydi: “Nürnberg'deki okulum, oyuncu kadrosunun hemen yanında, ana tren istasyonundaki bir oteldi.” Öğle tatilinde okuldan gizlice çıktı ve ön eleme turuna katıldı.
“O kadar darmadağınık görünüyordum ve o kadar gergindim ki” diye anımsıyor ve şöyle anlatıyor: “Reddedildim.” Ancak bunun nedeni muhtemelen yeterince stil sahibi olmaması değildi: “Ona göre çok uzundum. O zamanlar maksimum boy 1,83 metreydi.”
O zamanlar Klum'un gösterisinde yer almayı çok isterdi ama geriye dönüp baktığında reddedilmesinden dolayı mutluydu: “GNTM'de yer alsaydım, muhtemelen Elite'te yer almazdım” diye açıklıyor Burkandt. New York'un ünlü “Elit Model Ajansı”nda çalışmak sözleşme altındadır.
Heidi Klum o sırada Nürnberg'deki oyuncu kadrosunda yoktu ve Burkandt, Münih'teki ödül töreninde de hazır bulunan süpermodelle bugüne kadar tanışmadı. Burkandt, “Ama o harika bir rol model. Kızdırsa bile istediğini yapıyor. Bunun gibi daha fazla kadın olmalı” diyor.